The Witcher'ın İkinci Sezonu Tek Bir Zaman Çizgisinde İlerleyecek

Artık herkes bir arada

Netflix'in ilk sezonuyla birlikte en popüler içeriklerinden birisi haline gelen The Witcher dizisinin ikinci sezonu da büyük bir merakla bekleniyor. Şu an salgın nedeniyle ara verilen çekimlere 3 Ağustos'ta yeniden devam edilmesi planlanıyor. Yeni sezonda dizinin hikayesinin nasıl şekilleneceği de yavaş yavaş belli oluyor. Dizinin yürütücüsü Lauren S. Hissrich, yaptığı açıklamada yeni sezonun tek bir zaman çizgisinde ilerleyeceğini belirtti.

"İlk sezonda olduğu kadar tartışmalı olacağını sanmıyorum. Ancak hikaye anlatımı konusunda arkasında durduğum bazı şeyler var. Şu an için en güzel düşünce hepsinin bir araya gelmiş olması. Yani ikinci sezonda bütün karakterlerimiz aynı zaman çizgisi içerisinde yer alacak. Ancak halen bazı geriye dönüş veya ileriye gidiş sahneleri göstereceğiz. Bunlar sayesinde izleyiciler olayları daha kolay takip edip, anlayabilecek. Özellikle diziye yeni başlayacak olan kitle içinde işler daha kolay hale gelecek." diyen Hissrich, ekibinin hikaye anlatım tarzının arkasında gözüküyor. Zaten ilk sezonun başarısı da onların elini epey rahatlatmıştır. 

Büyük beğeni toplayan Witcher'ın ilk sezonunda pek çok hayranın en çok şikayet ettiği nokta dizideki bu zaman geçişleriydi. Her ne kadar yapımcı ekip bunların hikayenin anlaşılmasını daha kolay hale getirdiğini savunsa da bir noktadan sonra işler karmakarışık bir hale geliyordu. Muhtemelen bu eleştirilerle birlikte daha az ve yerine olan geriye/ileriye dönüş sahneleri yeni sezonda bizleri bekliyor olacak. The Witcher'ın ikinci sezonu 2021 yılı içerisinde Netflix'te yayınlanacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum