The Wolf Among Us 2 İlk Fragmanıyla Görücüye Çıktı

Bigby'i özlemişiz gerçekten

Telltale Games, 2019 yılındaki The Game Awards'ta sürpriz bir geri dönüşü müjdelemiş ve The Wolf Among Us 2'nin geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. Aralarında ilk oyunun yönetmenleri Nick Herman ve Dennis Lenart ve yazarı Pierre Shorette'un olduğu bir ekip, AdHoc Studio çatısı altında bu oyun üzerinde çalışıyordu ve tadımlık videoda da Telltale logosuna ek olarak AdHoc logosu görünüyordu.

Şimdi ise elimizde The Wolf Among Us 2'nin ilk fragmanı var:

2023 yılında çıkacak olan oyun, PC (Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series, PS4 ve PS5 platformlarında mevcut olacak.

Telltale Games CEO'su Jamie Ottilie oyunun yine episodik formatta yayınlanacağını, hatta aynı TV dizilerinde olduğu gibi haftalık bölümler yayınlamayı planladıklarını söylemişti. Oyunun ilk bölümü yayınlanmadan önce aslında tüm sezon hazır olacak, bu da bölümler arasında gecikme yaşanmasının önüne geçecek.

Oyunla ilgili PlayStation Blog'a yazan Darren Gladstone, "Peri masalları gerçek, New York City'de insanlarla yan yana yaşıyorlar" diyerek Fable çizgiromanının da temasını tekrar etmiş.

The Wolf Among Us 2, ilk oyundaki olayların altı ay sonrasını konu alacak. Bigby rolünde bir kez daha kendimizi zorlu bir davanın içinde bulacağız ve kime yardım edeceğimiz konusunda zor kararlar vereceğiz. Hikaye açısından daha fazla detaya girmiyor Telltale.

Telltale bir döndü, pir döndü diyebiliriz çünkü Life is Strange stüdyosu Deck Nine ile birlikte Amazon'un final yapan müthiş bilimkurgu dizisi The Expanse'e dayanan bir oyun da geliştiriyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum