The Wolf Among Us 2, Yepyeni Bir Oyun Motoru Kullanacak

Geçmiş, geçmişte kaldı

The Game Awards'un en iyi saklanmış sürprizlerinden biri de The Wolf Among Us 2 ve Telltale'in küllerinden doğmaya hazırlandığını öğrenmek oldu.

Aslında TWAU 2'nin daha önceden geliştirildiğini biliyorduk, hatta Telltale kapanınca bu projenin çöpe gitmesi hepimizi üzmüştü. Ancak şimdi o oyunun yaratıcı ekibi yeni oyunlarıyla karşımıza çıkacak ve orijinal versiyondaki hiçbir içerik de kullanılmayacak. Çünkü Telltale'in sahibi olan LCG Entertainment'ın CEO'su Jamie Ottilie, oyunun geliştirilmesine tamamen sıfırdan başlanıldığını söylemiş ve eklemiş: "Yaratıcı ekibe temiz bir sayfa açmanın en iyisi olduğunu düşündük."

Yaratıcı ekip dediği AdHoc Studio'da ilk oyunun yönetmenleri Nick Herman ve Dennis Lenart, baş yazarı Pierre Shorette gibi isimler var.

Bu açıklamada dikkat çeken bir diğer nokta ise The Wolf Among Us 2'nin Telltale'in artık o yıllanmış Telltale Tool motorunu kullanmayacak olması. Bu motorun da sahibi LCG Entertainment olsa da, yeni oyun Unreal Engine kullanılarak geliştiriliyor. Telltale zaten motor değişikliğine gitmeyi planlıyordu ama geçiş yapmayı düşündükleri motor Unity'ydi.

Oyunun sıfırdan geliştirildiğini öğrendiğimize göre yakın zamanda bir çıkış tarihi de beklememek lazım.

YORUMLAR
WereBear
18 Aralık 2019 18:42

Yeni bir hikaye ile mi gelecekler bize ? Ben ilk oyunun devamında ne olduğunu merak ettiğim için 2.oyunu bekliyordum. Oyunun sonunda deniz kızının Faith gibi konuşması ve büyü bozulmasına rağmen kurdeleyi çıkarmaması onun kuvvetle muhtemel Faith olduğunu gösteriyordu ama neden böyle yaptı,şimdiki planı ne,Bigby onun peşinden koştuktan sonra aralarında ne oldu gibi aklımda bir sürü soru var. Eğer 2.oyun bunları cevaplamayacaksa çok saçma olur bence.

Parolamı Unuttum