The X-Files Ekranlara Veda Ediyor

Bu sefer gerçekten elveda deme zamanı...

Hala televizyondaki en başarılı bilim kurgu dizileri arasında yer alan The X-Files uzun bir aranın ardından iki yeni sezonla ekranlara geri dönmüştü. Reytingleri hala çok iyi olan dizinin devam etmesi bekleniyordu fakat Fox, 12. sezonun gelmeyeceğini açıkladı.

The X-Files, 1993 senesinde başlamış ve dokuz sezonluk macerasını 2001'de tamamlamıştı. Aradan geçen zamana rağmen hala sevgiyle anılan bu seri daha sonra Fox tarafından geri döndürüldü. Önce altı bölümlük onuncu sezon geldi. Reytinglerin şahane olması ekibi devam etmek için şevklendirdi. Böylece on birinci sezon da gelmiş oldu. Fakat tüm bunlara rağmen ekip içinde ciddi bir ayrışma yaşandı. Başrol oyuncularından Gillian Anderson artık The X-Files'ta yer almak istemediğini açıkladı. Sözlerinden gidişattan memnun olmadığı anlaşılıyordu. Serinin yaratıcısı Chris Carter "onsuz da devam ederiz" dese de, Fox aksine karar verdi. Pek çok yeni dizinin duyurulduğu, birçoğunun da iptal edildiği dönemde The X-Files'ın 12. sezonunun gelmeyeceği netlik kazanmış oldu.

Açıkçası The X-Files'ın bu şekilde son bulması fazlasıyla üzücü. Bakalım gelecekte Gillian Anderson'ı devam etmeye ikna etmek mümkün olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum