Thor: Love And Thunder'ın Ertelenmesi Taika Waititi'nin İşine Gelmiş

Waititi krizi fırsata çevirmiş

Salgın olayları nedeniyle tüm Marvel Sinematik Evreni bir erteleme dalgasıyla karşılaştı. 1 Mayıs'ta vizyona girmesi beklenen Black Widow filminin The Eternals yerine Kasım ayına ertelenmesiyle birlikte karşımıza yepyeni bir takvim çıktı. Dördüncü Thor filmi Love and Thunder da bu ertelemeden nasibini aldı ve 11 Şubat 2022'ye ertelendi. Belki bitmiş filmler için bu erteleme haberi can sıkıcı olabilir ama Taika Waititi'nin yöneteceği yeni Thor filmi için durum hiç de böyle değilmiş. Başarılı yönetmen krizi fırsata çevirmiş.

"Hayır burada senaryo detaylarından bahsedemem, bunu yapamam. Ancak diğer şeylere değinecek olursam ortada bazı pozitif şeyler de var. Bu kriz sayesinde biraz geriye çekilebildim. Filmler genel olarak aceleye getirilir ve senaryoyu veya diğer şeyleri oturtacak kadar zamana sahip olamazsınız. Şu an halen Love and Thunder'ı yazım aşamasındayız ve bence halen yazıyor olmamız iyi, çünkü işin sonunda gerçekten çok iyi bir senaryoya sahip olacağız. Özellikle de yazma kısmında hikayeyi doğru şemaya oturtabilmek için çok fazla zamana ihtiyacınız olur, çünkü sonradan senaryoyu değiştirme şansınız olmaz. Film sektöründe nereye giderseniz gidin yeteri kadar zaman olmadığından şikayet eden insanlar göreceksiniz. Bence şu an kendimize her anlamda çalışmak için büyük bir zaman yarattık, umarım bunu iyi kullanırız." diyen Waititi, senaryosuyla geçirebildiği zamandan dolayı çok mutlu gözüküyor.

Yeni Thor filmiyle birlikte Chris Hemsworth, MCU içerisinde ilk kez dördüncü solo filmine kavuşan aktör olacak. Filmde ayrıca diğer Thor filmlerinde kilit rol oynayan Valkyrie'i canlandıran Tessa Thompson ve Jane Foster'ı canlandıran Natalie Portman'ı da yeniden göreceğiz. Oldukça ilginç bir Thor hikayesi bizleri bekliyor ve görünüşe göre yaratıcı ekibin de hikayeyi mükemmel hale getirebilmek için epey zamanı var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum