THQ Nordic, E3 2019'da Şov Yapacak

Duyurulacaklar arasında yeni Darksiders da olduğu söyleniyor

THQ Nordic dünyanın en önemli oyun dağıtımcılarından birisi ve iş stüdyo alımına geldiğindeyse ciddi anlamda agresif bir politika sergilediklerini söylemek mümkün. Son olarak Şubat ayında Kingdom Come: Deliverance'ın geliştiricisi Warhorse Studios'u, geçtiğimiz gün de Gothic ve Risen oyunlarının geliştiricisi Piranha Bytes'ı kadrosuna katan THQ Nordic'te gelen açıklamalara göre stüdyo bünyesinde aynı anda onlarca oyun geliştiriliyor (birkaç ay önce bu sayının 70'in üzerinde olduğu açıklanmıştı).

İşte böylesine güçlü bir marka kadrosuna sahip olan THQ Nordic, E3 2019'da önemli oyunlar duyurmaya hazırlanıyor. Eğer sızıntı doğruysa E3 2019'da THQ Nordic'ten şu oyunları göreceğiz:


  • Darksiders: Genesis
  • Destroy All Humans
  • Desperados
  • Monster Jam
  • Biomutant
  • Monkey King

Normalde sızıntılara şüpheyle yaklaşılıyor olsa da geçtiğimiz günlerde THQ Nordic'in yaptığı bir açıklamada E3 2019'da daha önce duyurmadıkları iki yeni oyun göstereceklerini, bunlardan birinin "galaksi çapında sevilen bir oyun/seri", diğerinin ise "sevilen bir oyun/seri için yeni bir vizyon" olduğu söylenmişti.

O açıklamadaki "galaksi çapında" ibaresi sanki açık açık Destroy All Humans'ı işaret ediyor, ne dersiniz? Destroy All Humans serisi THQ'nun en sevilen oyunlarındandı ve insanları terörize eden uzaylıları konu alıyordu.

"Sevilen seri için yeni vizyon" ise muhtemelen Darksiders: Genesis'i gösteriyor olmalı. Eğer tahminler doğruysa duyurulacak olan yeni Darksiders oyunu bir yan oyun olabilir, kimbilir belki farklı türde bir oyun olarak bile karşımıza çıkabilir.

Eğer gerçekten de yeni bir Destroy All Humans veya bir Darksiders yan oyunu varsa, bunu öğrenmemize yalnızca birkaç hafta kaldı. E3 2019, 11 Haziran - 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
24 Mayıs 2019 18:08

E3 konferansları 11-14 değil 9-11 haziran arası.

Hedysseus
24 Mayıs 2019 13:01

Destroy All Humans'ı çok oynardım, aşırı sevindim bu habere :)

Leprikas
24 Mayıs 2019 12:51

Desperados'u görünce gözlerim yaşardı be :) İlk oyunun tadını verirse ne güzel olur. Bu arada Darksiders da umarım iyi olur.

Decypher
Leprikas
24 Mayıs 2019 12:53

Benim gibi Commandos ekolu hastalarının yeni Desperados'u merakla beklediğine eminim zaten :)


Mico
24 Mayıs 2019 12:44

Darksiders'a zaten hastayım da şu Biomutant'ı acayip merak ediyorum.

Parolamı Unuttum