THQ'nun İptal Olan The Avengers Oyunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

Biraz basit görünüyor ama olsun

Bugünlerde tek bildiğimiz Avengers oyunu Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve 4 Eylül'de çıkacak olan Marvel's Avengers olsa da aslında zamanında THQ da resmi bir The Avengers oyunu üzerinde çalışıyordu. THQ 2012 iflas ettiği zaman haliyle bu oyun da tarihin tozlu sayfaları arasına karışmıştı. İşte yıllar sonra bu oyunun oynanış görüntüleri ortaya çıktı.

THQ'nun geliştirmekte olduğu The Avengers bir FPS oyunu ve Avengers ekibinin dört üyesini kontrol edebileceğimiz bir oyun olacaktı: Iron-Man, Captain America, Thor ve Hulk. Oyunda yönettiğimiz karakterin tanınmış hareketlerini kullanarak düşmanları harcayacak ve bize verilen görevleri tamamlamaya çalışacaktık. Captain America olarak kalkan, Thor olarak çekiç fırlatabilecek, Iron-Man olarak da menzilli saldırılar yapabilecektik. Herhalde Hulk olarak da yeşil yumruklarımızla adam döver, elimize geçirdiğimiz eşyaları fırlatırdık.

Aşağıdaki videoların oyunun gelişim sürecinin çok başlarından olduğunu söylemek lazım, dolayısıyla dokular ve tasarımlar biraz fazla basit görünüyor. Ancak yine de bu tür bir The Avengers oyunu da oldukça ilginç olabilirmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum