Tim Willits’in Yeni Adresi Saber Interactive Oldu

Bakalım burada neler yapacak…

Hatırlarsanız bir süre önce id Software’in yöneticilerinden Tim Willits’in bu görevden ayrılacağına ilişkin bir haber paylaşmıştık. Dile kolay, tam 24 yıl boyunca pek çok farklı pozisyonda hizmet ettikten sonra ayrılıyordu eskiden ortağı olduğu stüdyodan. Bu tür bir karar almak kolay olmasa gerek.

O dönemde yeni adresini paylaşmamış, ancak yakında bilgi vereceğini söylemişti. O haber de geldi; Willits’in yeni adresi Saber Interactive oldu.


Willits, Twitter hesabından paylaştığı mesajda “1 Ağustos itibariyle Saber Interactive’in baş kreatif direktörü olduğumu duyurmaktan memnuniyet duyarım. Dünyanın farklı noktalarındaki beş stüdyomuzun kreatif vizyonlarına liderlik edeceğim. Bu muhteşem ekiplerle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum” diyor.

Willits, bahsettiği 5 stüdyo bünyesinde yaklaşık 400 personelle birlikte çalışacak ve firmanın oyuncu havuzunu genişletmek, yeni oyun markaları ile karşımıza çıkmak için ter dökecek.

Saber’i en son NBA 2K Playgrounds 2 ve World War Z oyunları ile görmüştük. Önümüzdeki dönem için üzerinde çalıştıkları projeleri ise The Witcher III: Wild Hunt’ın Switch versiyonu ve bu yılın son aylarında çıkması beklenen Ghostbusters: The Video Game Remastered. Bakalım Willits’in eli değdikten sonra nasıl oyunlar göreceğiz kendilerinden.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum