Titanfall 2'nin Bol Seçenekli Kişiselleştirme Videosu

Her titan çirkin bir metal yığını olmayacak

Respawn yeni Titanfall'da hem titanlar hem de pilotlar için bulunan kişiselleştirme seçeneklerini tanıtan yeni bir video paylaştı.

Yeni oyunda hem titanlar hem de pilotlar için fazla sayıda renk ve kamuflaj çeşidi olacak. Aynı zamanda silahların da renklerini ve desenlerini değiştirebileceğiniz Titanfall 2'de geliştirici ekip, herkesin titanının kendisi için özel olması adında çalıştıklarını belirtiyor. Yani rakiplerinize uğur böceği temalı titanınız ile kurşun yağdırabilir, veya Vietnam Savaşı'ndaki helikopterler tarzında daha "asi" bir şeyler seçebilirsiniz.

Aynı zamanda geçtiğimiz Haziran ayında Titanfall 2 için sonradan çıkacak tüm harita ve modların ücretsiz olacağını belirten geliştirici ekip, oyunun ilk ücretsiz haritasının da Aralık ayında çıkacağını ve bu haritanın eski Angel City'nin yenilenmiş versiyonu olacağını belirtti. İlk oyunun sahip olduğu potensiyeli bu sefer harcamak istemeyen ekip bu sefer doğru yolda gibi gözüküyor. Umarım yeni oyun istedikleri başarıyı elde edebilir de FPS türüne yeni bir rakip gelir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum