Todd Howard, Fallout 5'in Detaylarını Fallout Dizisinin Yaratıcılarıyla Paylaşmış

Benzerlik olmasın diye

Todd Howard, Jonathan Nolan (Fallout TV dizisinin yazarı ve yönetmeni) ve Graham Wagner (Fallout TV dizisinin yürütücüsü) Den of Geek'e verdikleri röportajda diziyle ilgili ilginç bilgilerden bahsettiler. 

Dizi Fallout evreninde geçen tamamen yeni bir hikaye anlatacak. Nolan bu ay başlarında verdiği bir röportajda "Neredeyse Fallout 5 gibiyiz. Küstahlık yaptığım düşünülsün istemiyorum ama onun interaktif olmayan versiyonu gibiyiz" demişti. Bu yeni röportajda ise Nolan sözlerine açıklık getirerek dizinin aynı evrende ve Fallout oyunlarıyla aynı zaman çizelgesi içinde geçse de, Fallout 5 oyununda göreceğimiz olayların yerine geçme veya bu olayları anlatma gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Hatta Wagner "Sanırım biz Fallout 6'yı yaptık" demiş bunun üzerine. Nolan ise "Fallout 5 hakkında çok şey biliyoruz ama kimseye söylemeyiz" diyor.

Gerçekten de Todd Howard Fallout 5'in detaylarını dizininin yaratıcılarıyla paylaşmış ki aralarında benzerlik olmasın.

"Onlara bazı şeyler anlattım ve 'bunları yapmayın, çünkü biz bunları Fallout 5'te yapacağız' dedim" diyor Howard.

Fallout 5'i ne zaman görebileceğiz sorusuna gelirsek. Bethesda daha yeni Starfield'ı bitirdi, şimdi sırada daha birkaç sene bekleyeceğimiz The Elder Scrolls 6 var. Ondan da birkaç sene sonra Fallout 5'i görürüz herhalde. Oyunların büyüklüklerini biraz azaltsalar ve aralarında geçen zamanı kısaltsalar aslında herkes için daha iyi olacak, ama "en büyük, en kapsamlı, en yüksek bütçeli" oyunu yapma tutkusu oyunlar arasındaki sürenin git gide açılmasına neden oluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum