Todd McFarlane, Spawn'ı Netflix'e Satabilir

Daredevil'ın karşısına gerçek bir şeytan çıkabilir.

Spawn'ın yeni filminin çekimleri en az sekiz ay daha başlamayacak. Todd McFarlane filmi yazıp yönetecek. Şu an için kesinleşen roller ise Spawn rolünde Jamie Foxx ve Twitch Williams rolünde Jeremy Renner'ın oynayacağı. Tüm bu hazırlıklara rağmen Todd McFarlane, yarattığı en büyük eserin yeni evinin Netflix olabileceğini söyledi.

"Spawn'ı herhangi bir yayın servisine satar mısınız?" sorusuna olumlu cevap veren McFarlane, "Bence dünya değişiyor, hem de gözlerimizin önünde değişiyor. Sadece eğlence sektörünü değil, filmleri de tüketiyoruz. Öyle bir gün gelecek ki bir tuşa basacaksınız ve Star Wars bilgisayarınıza gelecek. Salona gitmenize gerek bile kalmayacak." dedi. 

Hayranların karakterlerini harcaması ve yaptığı işleri çabucak tüketmesi konusunda da konuşan çizgi roman üstadı, "İnsan evlatları görmek istiyorum. Bu makineler ne olursa olsun bu modelle yaşamayacağım. Zira bence bu sistem kullanışlı değil. Ben insanlarla konuşmayı tercih ederim." diyerek modern dönemden yakındı.

Yeni Spawn filminde, çizgi romanlara sadık kalınacağının da altını çizen McFarlane, Spawn'ı karanlık maskesi, peleriniyle beyaz perde de göreceğimizi belirtti. "O'na pelerin yerine kanat takacak değilim. Ya da maskesini elinden alacak değilim. Karakter neyse karşımıza o olarak çıkacak." diyerek hayranların yüreğine su serpti.

Spawn'ın yeni filminin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor ama çıkan haberlere şöyle bir bakınca görebileceğimiz en erken tarih 2020'nin ortası gibi gözüküyor. İşin başında Spawn'ın yaratıcısının olması ise filmle ilgili beklentileri çok yükseltiyor. Netflix'in Spawn'ı da bünyesine katıp katmayacağını ise zaman gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum