Todd Phillips, Joker'in Yaş Sınırını Açıkladı

Güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Çizgi roman dünyasının en nevi şahsına münhasır karakterlerinden birisi olan Joker, yakında kendi filmine kavuşacak. Başrolünde Joaquin Phoenix'in yer alacağı film, Todd Phillips tarafından çekiliyor. Fillmin çekimleri neredeyse tamamlanmak üzere ve yönetmen Todd Phillips filmin yaş sınırına da açıklık getirmiş durumda. 

Joker gibi bir karakteri sinemada 13+ izlemek isteyen birisinin olduğunu sanmıyorum. Todd Phillips de tıpkı bizim gibi düşünüyor ve filmin R-Rated olacağını doğruladı. Hatta yaptığı açıklamada zaten filmin 18+ olacağını herkesin bildiğini düşündüğünü bu yüzden açıklama yapmadığını belirtmiş.

"Film R-Rated olacak. Bu konu hakkında çok fazla soru aldım ama ben zaten insanların filmin 18+ olacağını tahmin ettiğini varsaymıştım. Özür dilerim." diyen Phillips yüreklere su serpti. Zaten başka türlü bir Joker filmini de düşünmek bile korkutucu olurdu. 


Instagram hesabından da filmle ilgili bir fotoğraf paylaşan yönetmen Phillips, "son rötuşlar" açıklamasıyla çekimlerin bitmek üzere olduğunu duyurdu. Joaquin Phoenix'i Joker makyajı yaparken gördüğümüz fotoğraf oldukça şık. Filmin 80'lerde geçeceğini ve Joker'in orijin hikayesini anlatacağını biliyoruz. Bilmediğimiz şey ise Joker'in neler yapacağı. Zaten Joker, önceden kestirilebilir bir karakter olsaydı bu kadar eşsiz olmazdı. 

Todd Phillips'in yöneteceği ve kadrosunda Joaquin Phoenix'in yanı sıra  Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge ve Marc Maron gibi isimleri barındıran Joker, 4 Ekim 2019'da vizyona girecek. 

YORUMLAR
İlhanlı
17 Haziran 2019 23:28

Hiç ilgim yok joker karakterine ama fragmandaki dramatik ve coşkulu sahneler ilgimi çekti. 80ler de geçmesi bile benim için yeterli. Umarım güzel bir film olur

karavanasam
17 Haziran 2019 22:47

E herhalda yani.:)

ocelot1789
17 Haziran 2019 18:11

Kusura bakmayın ama yaklaşık 3 hafta falan önce gördüğüm bir haberi sizde görmek, benim açımdan sadece görüntü kalabalıklığı yapıyor. Muhtemelen bu habere bakanların %90'ı falan çoktan haberdar durumdan ve kalan %10 ise umursamayan kesimdir. Etkileşim artışı için bazı haberleri en azından bir iki günü geçmeyecek gecikmelere indirseniz de sizin dışınızda da bazı yerleri takip etmek zorunda kalmasak. :/

Decypher
ocelot1789
18 Haziran 2019 10:00

Todd Phillips'in dün paylaştığı resme verdiği yorumdan yola çıkan haberin (ki ufak bir aramayla haliyle çoğu sitenin haberi dün girdiğini görebiliyoruz, çünkü dünden önce zaten bu Instagram resmi yoktu) 3 hafta önce gördüğün için seni özel olarak tebrik ediyorum ocelot :)


ilke_kurtlutepe
ocelot1789
17 Haziran 2019 20:26

Benim gibi sosyal medya kullanmayan ve film haberlerini yakından takip etmeyenler için haberlerin geç gelmesi pek bir anlam ifade etmiyor neyse ki.


Berkay Dursun
ocelot1789
17 Haziran 2019 18:46

Oyungezer ne zaman zamanında haber giriyor ki. Minimum 3-4 günlük gecikmelere alıştık zaten. Haberlerin geç gelmesi rahatsız etmiyordu normalde, çünkü geç gelse de gelip haberin altında güzide topluluk ile muhabbet edip istişare ediyorduk. Artık onu da yapamıyoruz. Topluluğu da öldürdüler. Hani her şey çok güzel olacaktı? Eyyy İmamoğlu

ocelot1789
Berkay Dursun
17 Haziran 2019 19:06

Farkındaysan efso bir kinayemsi bir şey yapıp '' bir iki günü geçmeyecek gecikme'' dedim. :D Normalde yanlış olanı bile kabul görür olduk. Bu arada:+Sitedeki haberi hiç beğenmedim.-Okudunuz mu?+Hyr.- :d


Parolamı Unuttum