Tolkien'in Yeni Fragmanı, Aşk ve Arkadaşlığa Odaklanmış

Birinci Orta Dünya Savaşı

Yüzüklerin Efendisi serisinin yaratıcı usta yazar J.R.R. Tolkien'ın hayatını anlatacak olan Tolkien filmi yakında vizyona girecek. Birinci Dünya Savaşı'nı merkezine alan ilk fragmanın ardından yayınlanan bu ikinci fragman olaya biraz daha farklılık katıyor, filmin tonunu biraz değiştiriyor.

Görünüşe göre Shakespeare in Love filmine benzer bir film izleyebiliriz. O filmde ünlü İngiliz şair ve yazar William Shakespeare'in etrafındaki olaylardan etkilenerek yazdığı ünlü eserlerine değinilmişti ve bu yöntem filme Oscar ödülü kazandırmayı başarmıştı. İşte Lord of the Rings'in yazarı Tolkien'in hayatını anlatacak olan bu biyografi filmi de bu yolu izleyecek gibi görünüyor. Filmde tüm bu yaşam deneyimlerinin Tolkien'in Lord of The Rings evrenini yaratmasında nasıl ilham kaynağı olduğunu göreceğiz. Ayrıca Lily Collins'in canlandırdığını gördüğümüz, geleceklerinde Tolkien'in hayat arkadaşı olacak olan Edith Bratt ile de tanışma fırsatı bulacağız

Nicholas Hoult'un başrolünde yer alacağı filmin yönetmeni ise Dome Karukoski. Tolkien filminin 10 Mayıs'ta vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum