Tom Hardy, Venom 2'nin Senaryosuna Yardımcı Olmuş

Görev adamı Tom Hardy

Sony 2018'in son dönemlerinde Venom'u sahalara sürdüğünde kimse gişede büyük bir başarı beklemiyordu. Ancak hem Sony'nin başarılı reklam politikası hem de filmde Tom Hardy gibi bir oyuncunun olması ilgi çekti ve film gişede 856 milyon dolar civarında bir gelir elde ederek büyük bir sürpriz yaptı. Böylesine başarılı bir filmin ardından devam filminin gelmesi de kaçınılmazdı. 

Henüz daha geçtiğimiz gün Andy Serkis resmen Venom 2'nin yönetmenliğine getirildi. İlk filmin senarist ekibinde yer alan Kelly Marcel ise yeni filmin senaryosunu üstleniyor. Görünüşe göre Marcel senaryoyu yazarken filmin başrolü Tom Hardy'den de yardım almış.


Gamespot'a konuşan Andy Serkis, "Şu an için filmin başlangıç aşamasındayım, yani yolculuğun nasıl gideceğiyle ilgili oldukça saf fikirlere sahibim. Ben görsellik görmekten hoşlanıyorum ve karakterleri nasıl farklı yönlere çekebileceğimize bakacağız. Böylesine harika aktörlerle çalışacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyım. Venom harika bir marka. Bana gelip bunu yönetmem istenildiğinde gerçekten onur duydum ve bence bu yeni ve çağdaş bir hikaye. İnanıyorum ki film çıktığında sinema tarihinin bir parçası olacak. Tom gerçekten işin her alanında olmak isteyen birisi. Özellikle işin yazma kısmında Kelly Marcel ile birlikte çalıştılar. Bu durum onlar açısından oldukça önemliydi." dedi. 

Filmin yapımcılarından Avi Arad geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda devam filminin 18+ olmayabileceğini belirtmişti. "Biliyor musunuz, Venom'u duyduğunuzda, hatta Venom'u unutun Carnage'ın ismini duyduğunuzda sadece 18+ düşünebiliyorsunuz. Fakat eğer gerçekten onun hikayesini bilseniz, gerçekten çizgi romanları bilseniz orada hiçbir 18+ şeyin olmadığını anlarsınız. O işkence çekmiş bir ruh. Olay onun ne yaptığı değil, bir bıçağın saplandığını veya kanın aktığını göstermek zorunda değiliz. Göstermeniz gereken şey motivasyonunun ne olduğu. O böyle mi doğdu? Yoksa bu hale mi geldi? Eğer kendinizle bağdaştırabileceğiniz bir kötü adam yaratabiliyorsunuz, hedefi vurdunuz demektir" diyerek Carnage hakkında kafaları karıştırdı.

Venom 2'de kesin olarak Carnage'ı göreceğimizi düşünürsek filmin 18+ olmaması büyük bir hayal kırıklığına yol açacaktır. Her ne kadar Spider-Man evreni konusunda uzman olan Avi Arad hikayelerin 18+ olmadığını söylese de söz konusu Carnage olduğu zaman olaya başka türlü bakmak imkansız. Bence Serkis, Hardy ve Marcel bu konuda Avi Arad'a biraz karşı çıkmak zorundalar. Çünkü Carnage, "bağ kurulası" bir karakterden ziyade vahşetiyle ön plana çıkan bir karakter umarım filmde bu durum değişmez. 

Venom 2'nin 2 Ekim 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
8 Ağustos 2019 02:36

Demek yardımcı oyuncu buna deniyor...

Dermişim. :)

HakanYILDIZ
7 Ağustos 2019 22:31

Sony de Marvel da, Venom ve Tom Holland'li Örümcek ile ortak bir film yapma konusunda çok kararsızdı bence, Sony de bunun mümkün olabilmesi için +18 işine girmeyerek büyük bir fırsat tepti. Hala bu kararsızlıktalar anlaşılan. İlk film kötüydü, korkarım bu daha da kötü olabilir ve geri dönülmez bir yola girerek karaktere yazık edecekler gibi geliyor.

aresblade
7 Ağustos 2019 17:27

umarım filmi her yaş topluluğuna yapacağız diye iç etmezler :-(

 

not: bu arada merhaba, yeni üye oldum!

Decypher
aresblade
7 Ağustos 2019 20:38

Merhaba!

Valla gidişat sanki o yönde, düşük reytingli bir filme hazırlıyorlar bizi gibi.

 


Parolamı Unuttum