Tom Hardy Venom Film Setinden Fotoğraf Paylaşmaya Devam Ediyor

Kostümlü fotoğrafın eli kulağında!

Tom Hardy'nin başrolünde olduğu Venom filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Özellikle çizgi roman okurlarını heyecanlandıran yapım bildiğiniz gibi 18 yaş ve üzeri için olacak.

Daha önce çekimlerin başladığı gün Twitter'da bir fotoğraf yayımlayan Tom Hardy, bu sefer de çekimlerin 2. haftasının başarıyla geride kaldığını belirttiği bir fotoğraf paylaştı. Ne yazık ki filme dair pek bir şey göremedik paylaşılan iki fotoğrafta da. Lakin kısa bir süre içerisinde Tom Hardy'nin Venom olarak bir fotoğrafının paylaşılma ihtimali oldukça yüksek. Gelen tepkilerin olumlu olduğunu düşünürsek Tom Hardy ve Venom sosyal medyada oldukça aktif bir şekilde yer alacağa benziyor.

 

Marvel Sinematik Evreni içerisinde yer almayacak film çok büyük olasılıkla Venom'un Lethal Protector hikayesini uyarlayacak. Hikaye içerisinde Örümcek Adam ve Tony Stark'ın yer almasına rağmen filmde olmayacakları kesin. Belki Sony ile Marvel'ın yaptığı anlaşma sayesinde isimlerinin geçme ihtimali olabilir. Sonuçta Marvel'ın lideri Kevin Feige bile Tom Hardy seçimini ve Venom filmini övmüştü. 

>Yüzüklerin Efendisi'nin Dizisi İçin Çalışmalar Başladı!

Lethal Protector hikayesinden biraz bahsetmek gerekirse; Eddie Brock ve Peter Parker bir uzlaşmaya varıyorlar ve Peter, Eddie suça karışmadığı sürece onu rahat bırakacağını söylüyor. Eddie Brock da San Francisco'ya taşınarak orada yeni bir hayata başlıyor. Filmin de San Francisco'da çekilmesi ve Örümcek Adam'dan bağımsız olması bu hikayenin beyaz perdeye aktarılma ihtimalini güçlendiriyor. Açıkçası bir canavar ile insan arasında gidip gelen Eddie Brock'un hikayesini izlemek çok isterim. Şu an bütün şartlar sağlanmış gibi gözüküyor. Lütfen iyi bir film olsun, lütfen!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum