Tom Hardy'nin Venom 3 İçin Büyük Planları Varmış

Tabii Venom 2 başarılı olursa

Son yılların gişe adına en büyük sürprizlerinden birisini Venom filmi gerçekleştirmişti. Sony'e yeni bir yol haritası çizen Venom'a benzer bir işi de DC/WB ortaklığı adına Aquaman yapmıştı. Şimdi bu iki film de devam filmlerine hazırlanıyor ve kendi evrenlerini genişletiyorlar. Venom'un yıldızı Tom Hardy de bu gelişim hissinden epey mutlu olmuş. Hatta kendisi hem üçüncü film için hem de potansiyel bir Spider-Man birleşmesi için çeşitli fikirlere sahipmiş. Esquire'e konuşan Hardy'nin açıklamaları şu şekilde;

"Üçüncü film hakkında da düşünüyorum çünkü ayn zamanda yazmanız da gerekiyor. Ancak üçüncü film, ikincisi başarılı olana kadar onay almayabilir. Ancak stüdyo gerçekten, gerçekten ikinci filmden çok memnun. Spider-Man ile bir araya gelme ihtimalini kaçırmak istemez. Eğer her türlü iş fikrine açık olmasaydım bu işi yapıyor olmazdım. Her fırsata açığım. Ancak bunun çok daha geniş çapta bir diplomasi ve zeka gerektirdiğinin farkındayım. Bu konuda iki taraf da istekli olmalı ve her iki tarafında çıkarlar olmalı. Bunun olmaması için herhangi bir neden göremiyorum. Umuyorum ki doğru bir şekilde bunu yapabiliriz."

Tom Hardy'nin Venom konusundaki güveni gerçekten takdire şayan. Yine de ikinci filmin olası bir çöküşü Venom için yolun sonu anlamına gelebilir. Hatta şu an tüm Sony'nin Marvel Evreni biraz pamuk ipliğine bağlı şekilde ilerliyor. Tüm çıkış yollar Marvel Sinematik Evreni birleşmesini gösterse de elde sağlam bir evren ve iyi kötü adamlar olmadan Disney'in buna yanaşması pek olası değil. Venom ve Kraven gibi ikonik Spidey kötülerini MCU içerisinde görmemiz için Sony'nin kayda değer işler yapması şart gibi gözüküyor. İkinci Venom filmi 24 Eylül günü vizyona girecek.

YORUMLAR
GwynBleidd
13 Ağustos 2021 00:54

İlk film finansal olarak başarılı oldu da film olarak değerlendirirsek çok kötüydü. Tom abimiz de ilk filmin executive producer'larındandı. İkinci filmin fragmanı da çok kötü görünüyor. Yani konu sadece para değildir umarız.

Senaryoya Tom Hardy'nin el atmasıyla kendi istediklerini yaparak belki filmi daha izlenebilir yapabilir. İlk filmde bu konudan yakınmıştı çünkü. Ama şimdiden üçüncü film için böyle konuşması çok iddialı. İkinci filmin güzel çıkmasından sonra yapsaydı bu açıklamaları heyecanlanırdık.

Tom Hardy sevdiğimiz bir oyuncu, umarım Venom sevdası yüzünden kendini heba etmez :D

Parolamı Unuttum