Tom Hiddleston, Yeni Loki Dizisiyle İlgili Konuştu

Fesatlık Tanrısı geri dönüyor

Disney, Kasım ayında yayın hayatına başlayacak olan yeni yayın servisi Disney+ için çeşitli Marvel dizileri hazırlıyor. Daha önce MCU'da gördüğümüz karakterlerin bazıları kendi dizilerine kavuşacak, bunlardan belki de en heyecan verici olanı Tom Hiddleston'un canlandırdığı Asgard'ın üvey oğlu, Fesatlık Tanrısı, Loki. 

Marvel Sinematik Evreni içerisinde de uzunca bir dönem Loki karakterini canlandıran Tom Hiddleston artık "fesatlıklarına" Disney+ üzerinden devam edecek. Hazırlanmakta olan Loki dizisiyle ilgili The Hollywood Reporter'a konuşan Hiddleston, karakteri canlandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Gelecek Loki dizisinin yeni bir yolculuk olacağını belirten İngiliz aktör, detay vermekten kaçınmış. 


The Holllywood Reporter'a verdiği röportajda Loki'nin karakteristik özelliklerinden de bahseden Tom Hiddleston, "Benim için bu iş sürekli bir sürpriz kaynağı ve bu filmlerin insanlarla kurduğu bağdan dolayı çok mutluyum. Biliyorum ki Loki biraz karmaşık bir figür, Zeki ama kırılgan. Sinirli fakat kayıp ve kırık. Bence böylesine bir firmada bu karakterle büyüyebilmek harika bir fırsattı. Başka türlüsünü bekleyemezdim. Karakterin insanlarla kurduğu bağdan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum. Loki dizisi için size söyleyebileceğim tek şey adının Loki olacağı. Bu iş yeni bir yolculuk fakat size neden olduğunu açıklayamam." şeklinde gizemli ve üstü kapalı açıklamalarda bulunmuş Hiddleston. 

Disney+'nın 12 Kasım'da yayın hayatına başlayacağını biliyoruz. Ancak Loki dizisi için henüz resmi bir yayın tarihi belirtilmiş değil. Muhtemelen servis açıldıktan birkaç ay sonra Loki'nin yeni maceralarını, yeni platformunda izlemeye başlarız. Bakalım Fesatlıklar Tanrısı, bu sefer ortalığı nasıl karıştıracak? 
 

YORUMLAR
ocelot1789
26 Haziran 2019 15:34

Reyiz bırak Marvel işlerini de Lotr dizisinde Sauron oyna!

Parolamı Unuttum