Tom Holland, Jak and Daxter'ı Sinemaya Taşımak İstiyor

Oyun filmlerinin kokusunu almış

Mahallemizin sevimli komşusu Spider-Man'in son aktörü Tom Holland'ın popülaritesi her geçen gün artıyor. Sony ile birlikteliğine Uncharted filmiyle devam edecek olan Holland'ın hayalinde bir başka Sony markasını daha ekrana taşımak var. Naughty Dog'un 2001 yılında PlayStation 2 ile başlattığı Jak and Daxter oyun serisini beyaz perdede görmek istediğini belirten Holland, şimdiden kendisine bir rol seçmiş bile. Jak'ı oynamak istediğini söyleyen Holland'a göre Jak and Daxter filmi epey ilginç olabilirmiş.

"Ben gerçekten bir Jak and Daxter filmi yapmak isterim. Jak'ı oynayabilirim. Ancak bu filmi A24 çatısı altında yapmayı tercih ederim. Çünkü bu sayede film gerçekten garip ve karanlık olabilir. Benim tercihim gerçekten tuhaf ve kanlı canlı bir Jak and Daxter versiyonu olur." diyerek topu Sony'e atmış. Tabii günümüzde çizgi roman uyarlamalarından sonra artık oyun filmleri de giderek popüler bir hal almaya başladı ve Sony de bunun öncülerinden. Spider-Man rolünü belirli bir yaştan sonra bırakacağını açıklayan Holland, kendine taze karakterler bakmaya başlamış bile. 

PlayStation 2 döneminde üç ana oyun çıkartan Jak and Daxter serisi daha sonra PSP, PS3 ve PS4 için de hem derlemeler hem de yan oyunlarla karşımıza çıktı. Son olarak 2017'de PlayStation 4 için yayınlanan Jak and Daxter Bundle oyundan son haber alışımızdı. Naughty Dog'un güncel projeleriyle ne kadar yoğun olduğunu biliyoruz bu yüzden yakın gelecekte Jak ve Daxter'ı konsolda görmeyi beklemiyoruz ama bu iki kafadar bakarsınız beyaz perdede karşımıza çıkarlar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum