Tom Holland, Uncharted Filminin Senaryosunu Aşırı Beğenmiş

Senaryo var ama gerisi nerede?

Uncharted filminin yılan hikayesine döndüğü hepinizin malumu, tam 6 kez yönetmensiz kalan film son gelişmelerin ardından bir de erteleme almıştı ve aralık ayında vizyona girmesi beklenirken yeni vizyon tarihi mart olarak belirlendi. Bolca yönetmen harcayan filmde genç Nathan Drake'i canlandıracak olan ünlü aktör Tom Holland ise filme oldukça güveniyor, hatta senaryosunun bugüne kadar okuduğu en iyi senaryolardan biri olduğunu söylüyor.

"Senaryonun en son halini okudum, bugüne kadar okuduğum en iyi senaryolardan biri olmuş. Olağanüstü bir iş çıkarmışlar" diyen Holland, sözlerine şöyle devam etmiş:

"Uncharted filmini çoğu video oyun filminden ayıran şey bunun oyunlar için bir orijin hikayesi olması. Yani oyunları oynadıysanız bile, filmde olacak olan şeyleri şimdiye kadar görmediniz. Eğer oyunları oynamadıysanız da filmden keyif alacaksınız, çünkü gördüğünüz her şeyi herkes ilk kez görmüş olacak. Bu filmi yapacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum."

Uncharted filmi için son atanan yönetmen Bumblebee'nin de yönetmeni olan Travis Knight'tı, ama o da görevi bıraktı. Resmen 13 senedir planlanmakta olan bir filmden bahsediyoruz, işler ne zaman hızlansa muhakkak bir aksilik çıkıveriyor.

Filmin yönetmenlik koltuğu için şimdi de Zombieland: Double Tap'ın yönetmeni Ruben Fleischer'in ismi geçiyor ama anlaşma sağlanıp sağlanmadığı henüz resmi kaynaklardan açıklanmadı.

Filmde Tom Holland'ın yanı sıra Sully rolünde de Mark Wahlberg'i izleyeceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum