Tom Holland, Yeni Spider-Man Filminin Yapımcısı Olabilir

Spider-Producer

Spider-Man: No Way Home gişe rekorlarını ardı arkasına kırmaya devam ederken hayranlar şimdiden gözünü sıradaki Spider-Man filmine dikti. Ufukta bir Spider-Man filmi daha olacağı kesin gibi gözükse de bu filmin ne zaman ya da nasıl geleceği hakkında en ufak bir fikrimiz bile yok. Marvel Sinematik Evreni'nin Spidey'si Tom Holland epey ilginç bir fikir ile gündemi karıştırdı. Holland, yeniden Spider-Man olup, olmayacağını doğal olarak bilmiyor ama kafasında yeni Spider-Man filminin yapımcısı olmak var! Tom Holland'ın açıklamaları şu şekilde;

"Tüm dürüstlüğümle söylüyorum benim Spider-Man'im geleceğini bilmiyorum. Ortada Spider-Man'in geleceğiyle ilgili konuşmalar var. Bu film benimle mi olur, henüz çok emin değilim. Ancak belki de ben filmin yapımcısı ya da başka bir şeyi olurum. Bilemiyorum. Ancak şunu biliyorum ki bu karakteri gerçekten çok seviyorum ve elveda demek oldukça üzücü olur. Lakin basitçe ben bu karakter ile elde etmek istediğim tüm başarıları elde ettim. Bu filmle Oscar kazanacağımı düşünüyorum yani film gerçekten harikaydı. Evet, hazırım. Elveda demeye hazırım." 

Daha önce Sony ve Disney cephesinden Spider-Man 4 ve devam filmleri için gerekli anlaşmaların yapıldığına dair haberler gelmişti. Şu an için ortada yeni bir Spider-Man filmiyle ilgili tonlarca spekülasyon ve teori var. Bunların hangisinin gerçeğe dönüşeceğini kestirmek de imkansız. Ancak Spidey'nin geleceğinde Tom Holland'ın halen söyleyeceği birkaç söz daha var gibi gözüküyor. Özellikle son filmden sonra Holland model Spider-Man yeni bir dansı daha hak ediyor. 

YORUMLAR
yrgn
22 Aralık 2021 12:39

Süper kahraman filminde Oskarlık nasıl bir performans sergilemiş olabilir merak ettim.

Parolamı Unuttum