Tom & Jerry Filminin İlk Fragmanı Görücüye Çıktı

Olmaz, olmaz demeyin

2010'lu yıllardan itibaren sinema sektöründe epey değişik bir döneme girdik. Disney ile zirve yapan "eskiden güzel olan ne varsa, yenisini yapalım ama biraz farklı yapalım" düşüncesiyle birlikte pek çok acayip film izledik. Hemen hemen her janra bu akımdan nasibini aldı. Şimdi ufukta yeni bir Tom ve Jerry filmi var ve filmde hayvanlar hariç herkesi gerçek insanlar canlandırıyor, epey ilginç bir film ile karşı karşıyayız. Warner Bros çatısı altından vizyona girecek olan filmden ilk fragman da yayınlandı.

Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Ken Jeong ve Rob Delaney gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliğini ise Tim Story yapacak. Hanna-Barbera ortaklığında yaratılan sevimli ikilinin senaryo düzenlemesi ise daha önce Brigsby Bear filmini de yazmış olan Kevin Costello tarafından gerçekleştirilecek. Bir otelde gerçekleşecek olan Hint Düğünü öncesi şehre ayak basan ikili bakalım klasik maceralarıyla oteli nasıl birbirine katıp bu olaydan sıvışabilecek? 5 Mart 2021'de vizyona girecek olan film nostalji duygusunun da etkisiyle bir şansı hak ediyor gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
mescut
19 Kasım 2020 06:06

Tanıdığım küçüklere izleteyim dedim yenilerini, gerçekten beğenmedim, eskilerin yerini doldurmuyor, eskilerdeki mizah ve eğlence yok şimdikilerde, eskiden çizgi filmdi isimleri, şimdi yayınlanan tüm kanallardakilere çocuk programı denmeli bana göre, gerçekten bizim eski çizgi film tanımına uymuyor hiçbiri...

Parolamı Unuttum