Tombs of Terror’ın Üçüncü Bölümü Khartut’s Tomb Yayınlandı

Hearthstone’un tek kişilik macerası tüm hızıyla devam ediyor

Hearthstone'un yeni tek kişilik macerası Tombs of Terror hız kesmeden devam ediyor. Blizzard, sevilen maceranın üçüncü bölümü olan Khartut's Tomb'u da yayınladı.

Çılgın maceracılar League of Explorers’ın Kayıp Şehir (Lost City) ve Yakıcı Kumlar (Scorching Dunes) boyunca devam eden mistik yolculuğu bu hafta kadim mezarların keşfedilmemiş dehlizlerinde devam ediyor.

Ölümün Musibet Lordu (Plague Lord of Death) son derece güçlü minyonları sonu gelmez bir ölüm(süzlük) döngüsüne hapsetmiş. Oyuncular kendi oyun alanlarında bir Ebedi Mezar’la (Eternal Tomb) oyuna başlıyorlar. Müttefik minyonlar öldükçe mezarın kapıları yavaş yavaş açılıyor ve sahaya çok güçlü bir Deathrattle minyonu çıkıyor. Akabinde yeni bir minyon ortaya çıkmayı beklerken efsunlu kapılar yeniden kapanıyor!

Ebedi Mezar’ın sırlarını çözebilecek yegâne kahramanımız olan Elise Starseeker, the Enlightened, yüzyılların bilgeliğini yanına alarak kütüphanesinden dışarı adım atıyor. Hem bir Priest’in iyileştirici güçlerine hem de bir Druid’in vahşiliğine sahip olan Elise Starseeker, Khartut’un Mezarı’na girerek Ölümün Musibet Lordu’yla (Plague Lord of Death) yüzleşecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum