Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2'ye Yeni Karakterler Eklenecek

Demosu önümüzdeki günlerde erişime açılacak

Tony Hawk's Pro Skater 1 ve 2'nin Remaster versiyonu 4 Eylül'de çıkış yapacak. Şimdiden klasik kaykay efsanelerinin bulunacağı oyuna yeni isimlerin ekleneceği de resmi olarak açıklandı. Oyunun resmi YouTube kanalından yayınlanan açıklamaya göre Lizzie Armanto, Leo Baker, Leticia Bufoni, Riley Hawk, Nyjah Huston, Tyshawn Jones, Aori Nishimura ve Shane O’Neill ekibe katılacak.

Serinin sıkı takipçileri bu isimlerin bir kısmını hatırlıyor olabilir. Örneğin Nyjah Huston 2006 yılında çıkış yapan Tony Hawk's Project 8'de kendisine rol bulmuştu. Listedeki ilgi çekici bir diğer isim ise Tony Hawk'ın oğlu olan Riley Hawk olacak.

Yapımcı Vicarious Visions ekibinin yaptığı açıklamaya göre oyunun demosu da 14 Ağustos'ta erişime açılacak. Sadece Warehouse bölümünün bulunacağı bu demonun, oyunu ön sipariş veren kullanıcılara özel olacağı da paylaşılan bilgiler arasında.

Tony Hawk's Pro Skater 1 ve 2'nin PC üzerinde Epic Store'a özel olacağını hatırlatalım. Oyunun PC versiyonu 288 TL'lik fiyat etiketine sahip. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'nin PS4 versiyonu 279 TL, Xbox One versiyonu ise 279.75 TL olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum