Total War Shogun 2 Sahiplerine The Battle of Kawagoe Bedava

Sega’dan 60. Yıl hediyeleri devam ediyor

Bildiğiniz üzere Sega, 60. Yılını kutluyor; bu kapsamda Steam’de de bir indirim kampanyası düzenlediler. Ayrıca bu dönemde ücretsiz oyunlar ve oyun içerikleri de sunmaya başladılar.

Ücretsiz olarak sunulan içeriklerden birisi de Total War Shogun 2 için The Battle of Kawagoe ek içeriği oldu. Daha önce sadece ön sipariş verenlerin sahip olabildiği The Battle of Kawagoe, artık Total War Shogun 2’ye sahip olan herkesin ücretsiz olarak indirebileceği bir içerik haline geldi.

Kawagoe Savaşı (esasında Kawagoe Kuşatması da denilebilir, zira Hojo Klanı’nın bu kalesini ele geçirmek isteyen düşmanlarına karşı direndiği bir savaş bu) Hojo klanının gecenin karanlığından istifade ederek yaptığı bir saldırıyla, kâğıt üzerinde kendinlerinden kat kat üstün görünen Uesugi, Ogigayatsu ve Ashikaga klanlarından oluşan koalisyonu mağlup ettiği bir savaş (Asker sayıları başlangıçta neredeyse 1’e 30 düzeyinde, Hojo klanına gelen destek sonrasında dahi bu oran 1’e 8 civarına denk geliyor).

General Ujiyasu komutasındaki Hojo birlikleri, daha hızlı ve sessiz hareket edebilmek için zırhlarını dahi kullanmıyorlar ve böylece önemli bir zafer elde ediyorlar. Total War Shogun 2: The Battle of Kawagoe de işte bu savaşı konu ediniyor. Yani, ilgi çekici bir içerik olduğunu söyleyebiliriz.

The Battle of Kawagoe’yi ücretsiz olarak temin etmek için bir tarih sınırı da konulmamış, dolayısıyla Total War Shogun 2’ye sahipseniz dilediğiniz zaman bu savaş içeriğini de indirip deneyebilirsiniz. İlgili sayfaya şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum