Total War: Three Kingdoms'a Yeni Ek Paket Geliyor

Sarı Sarıklılar İsyanı'nın öncesine gidiyoruz...

Total War: Three Kingdoms artık yavaş yavaş geride bırakmakta olduğumuz 2019’un en başarılı strateji oyunlarından birisi oldu. Sonrasında gelen Eight Princes ve Yellow Turban Rebellion ek paketleriyle de maceramız güzel bir şekilde devam ettirilmişti. Şimdi de sıra Mandate of Heaven ek paketine gelmiş durumda.

Yeni ek paket önümüzdeki ay çıkacak. “Three Kingdoms için bugüne kadarki en büyük ve en detaylı ek paket” ibaresi kullanılıyor tanıtım metninde. Bu sefer Sarı Sarıklılar İsyanı'nın öncesine,  MS 182’ye gidiyoruz. Bu ek paketle birlikte oyuna 6 yeni cenkbeyi ekleniyor -ki bunların arasında Zhang Kardeşler ve İmparator Ling de bulunuyor. Yeni birim yetenekleri, yeni savaş meydanları, yeni mekanikler, yeni olaylar ve yeni hedefler geliyor oyuna. Ayrıca, Cao Cao ve Liu Bei’nin başlangıç hikayelerini de oynama fırsatımız olacak.

Bu seferki ek paketin şöyle de bir detayı var. Ek paketle başlayıp normal oyuna devam edilebilecek. Yani Han Hanedanı'nın isyanlarla başa çıkmaya çalıştığı günlerden başlayıp Üç Krallık Dönemi'ne yol alabileceksiniz.

Mandate of Heaven, 16 Ocak 2020’de çıkıyor. Görülen o ki Three Kingdoms defterini kapatmamıza daha vakit var. Bundan şikayetçi miyiz? Tabii ki hayır :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum