TP-Link, Farklı Görünümüyle Dikkat Çeken Archer AX6000'i Satışa Sundu

Wi-Fi 6 destekli yönlendirici

Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ürün gamını sürekli genişleten TP-Link, hem görünümü hem özellikleriyle adeta ‘gelecekten gelmiş’ gibi duran yeni Wi-Fi yönlendirici modelini Türkiye’de satışa sundu.

Archer AX6000 model yönlendirici, çok güçlü teknik özelliklerle donatılmış, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda şimşek hızlarına ulaşabilen ve farklı tasarımı ile de dikkat çeken bir ürün. Özellikle evde çok sayıda cihaz ağa bağlanıyorsa ve aynı anda yüksek performans isteyen uygulamalar çalıştırılıyorsa; Wi-Fi performansından asla ödün verilmemesi gerekiyorsa; gerektiğinde bazı cihazlara ya da uygulamalara öncelik verilmesi isteniyorsa; yüksek hız ve Wi-Fi verimliliğinin yanı sıra güvenliğe de önem veriliyorsa Archer AX6000 ideal bir çözüm. TP-Link’in yeni Wi-Fi 6’lı yönlendiricisi tüm bu istek ve gereksinimleri karşılayabiliyor.

Wi-Fi 6 (802.11ax) teknolojisinin sağladığı yüksek Wi-Fi hızı ve aynı anda daha fazla cihazın ağa bağlanabilmesi ve her biri için en iyi hızın sunulması özelliklerini sağlayan Archer AX6000 ile online oyun, 4K/8K akış, akıllı ev cihazlarının bağlantıları sırasında hiçbir gecikme yaşanmıyor; Wi-Fi performansı düşmüyor.

Kablolu bağlantıda da yüksek hız ve seçenek…

Archer AX6000, Wi-Fi bağlantısının yanı sıra kablolu bağlantıda da yüksek hız sağlıyor. Aynı zamanda farklı bağlantı tiplerine de destek vererek kullanıcılara esneklik sunuyor. Cihaz üzerinde sekiz adet gigabit Ethernet girişi, bir adet 2.5 Gbps WAN girişi, iki adet de USB 3.0 girişi yer alıyor. Üstelik bu USB girişlerinin biri Tip A, diğeri Tip C standardında.

Archer AX6000’in kurulumu ve sonrasında tüm ayarlarını yapmak ve yönetmek son derece basit. Yönlendirici iOS ve Android destekli TP-Link Tether uygulaması ile cihaza Bluetooth’tan bağlanarak kolayca kurulabiliyor. Sonrasında ebeveyn denetimleri, cihaz öncelikleri gibi her tür ayar yine akıllı telefonlar ile ve Tether uygulaması üzerinden kolayca yapılıyor.

Wi-Fi 6 teknolojili Archer AX6000’in tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dahil 380 USD. Ayrıntılı bilgi için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum