Train Sim World 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Profilin adını Trenci Jack yapmayan bizden değildir

Tren tutkunları birleşin! Merakla beklediğiniz Train Sim World 3'ün resmi çıkış tarihi açıklandı. Geliştirici Dovetail Games, oyunun 7 Eylül'de geleceğini resmen doğruladı. Bir aydan az kalan bu süre içerisinde oyunun son pürüzleri giderilecek. Ön sipariş veren oyuncuları da farklı sürprizler bekliyor olacak.

Geliştiricinin yayınladığı yeni videoda oyunun yeniliklerine de değiniliyor. Yeni dinamik iklim sistemi, rotalar, ışık motoru gibi detaylar sizleri bekliyor olacak. Train Sim World 2'de satın aldığınız tüm eklentilerin de otomatik olarak yeni oyuna taşınacağının altını çizelim. Bununla birlikte rotalarınızda yeni maceralar sizleri bekliyor olacak.

Rota demişken, yeni oyunla birlikte gelecek üç yeni rotadan da bahsedelim. Bu rotalardan ilki Kaliforniya'daki Cajon Pass bölgesi olacak. San Bernardino ve San Gabriel Dağları arasındaki bu bağlantı yolu, San Bernardino'yu Barstow'a bağlıyor. 

İkinci yeni rotamız ise Avrupa'da. Bu bölgede Kassel ve Würzburg rotasını kontrol edebileceksiniz. Train Sim World'ün en uzun rotası olma özelliği taşıyan bu rotada, ICE 3 ve ICE 1 gibi yolcu trenlerini kullanabileceksiniz.

Yeni rotaların sonuncusu ise İngiltere'nin meşhur Kent rotası. Bu hızlı tren rotası Londra, Ashford ve Dartford arasında hizmet veriyor. Bu rota üzerinde de İngiltere'nin en hızlısı Class 395 Javelin'i kullanma şansınız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum