Transformers Dünyasında Geçen Bumblebee İlk Fragmanıyla Boy Gösteriyor

80lere dönmeye hazır mısınız?

Son yıllarda farklı serüvenlerle karşımıza çıkan Transformers bu sefer bayrağı Bumblebee'ye teslim etmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır merak edilen film sonunda ilk fragmanıyla karşımıza çıkıyor ve alıştığımızdan farklı havasıyla şaşırtıyor.

Yönetmenlerini Michael Bay'in üstlendiği Transformers filmleri giderek gözden düşerken Bumblebee seriye yeni bir nefes olmaya geliyor gibi görünüyor. Bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse serinin ilk filminde Shia Labeouf'un hayat verdiği Sam sarı bir arabayla karşımıza çıkıyordu. İşte o araba Bumblebee. Yeni film sayesinde 1987 senesine geri dönüyoruz ve Bumblebee'nin heyeca uyandıran macerasına şahit oluyoruz. Serinin alıştığımız havasından farklı bu hikayenin başrollerini Hailee Steinfeld ve John Cena paylaşıyor. Yönetmenliği ise Travis Knight üstleniyor. Onun tarzı daha fragmandan kendini hissettirmeyi başarıyor.

Nostaljik bir havaya sahip olacak gibi görünen ve bu sayede şimdiden dikkat çekmeyi başaran Bumblebee'nin 21 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor. Paylaşılan ilk fragmanı hemen aşağıda bulabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum