Transformers'tan Bir Aşk Hikayesi İzleyebiliriz!

Başlığı yanlış okumadınız.

Evet başlık tamamen doğru, Transformers'tan kastım da bildiğimiz dünyada arabaya dönüşen robotumsu uzaylılar. Evet Optimus Prime, Bumblebee, Megatron ve diğerlerinden bahsediyorum. Bu şoku üstümüzden atalım. Haberin özüne gelelim. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde serinin yapımcısı Lorenzo di Bonaventura, Bumblebee ve Last Knight filmlerine devam serileri için hazırlıklara başladıklarını bildirmişti. Fakat Bonaventura'nın fikirleri bununla sınırlı değil. İtalyan asıllı Amerikalı yapımcının kafasında bir Transformers AŞK FİLMİ var...

Collider'a konuşan Bonaventura, "İzlemek istediğim şeylerden birisi ve bilmiyorum nasıl bir şey olur ama, bence eninde sonunda Transformers arasında geçen bir aşk hikayesi yapacağız. Peki aşk hikayesi ne demek? Kesinlikle seksten bahsetmiyorum hatta belki öpüşmek bile değil ama duygusal olarak birbirlerine bağlanma fikri daha önce hiç işlenmedi. Bumblebee ile birlikte çıktığımız yol bizlere gösterdi ki, insanların arzuladığı şey tam olarak bu. Bu zamana kadar çok fazla böyle şeyler görmemiştik. Bence bu Transformerların ilişkilerini değiştirecek. Çok fazla sayıda saf aksiyon işi yaptık ve ana seride yapmaya devam edeceğiz, orası kesin. Fakat bu yapmak istediğimiz şey farklı bir deneme, biliyorum ki Bumblebee'den öğrenebileceğimiz çok fazla ders var." diyerek ufukta romantik bir Transformers filminin olduğunun işaretlerini verdi.

Bence hazır elleri değmişken işe biraz "Shakespeare" havası katsınlar. Autobot bir erkek, Decepticon bir kıza aşık olsun fakat bunlar düşman oldukları için bir türlü buluşamasınlar. Arada bir sürü kavga, dövüş, uçuşan jant kapakları olsun. Fakat filmin sonunda bir sürü yavru araba görelim. Yavru araba için Nissan'ın Micra modelini kullanabilirler. Ya da bir Mini Cooper tercih edilebilir. Vaftiz babaları da Optimus olsun. Bumblebee de olası bir nikahta şahitlik yapabilir. Hatta filmi Michael Bay yönetirse, düğüne birkaç patlamayla renk katılabilir. Lorenzo di Bonaventura'ya göre bunların hepsi olası şeyler. Bakalım serinin yapımcısı Bonaventura'ya bu konuda birisi dur diyecek mi? Yoksa cidden romantik bir Transformers serisi mi izleyeceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum