Tunic, Çıkış Gününde Game Pass’e Geldi

Çok da güzel oldu :)

Daha önce Tunic ile yazdığımız haberlerin birisinde demiş olmam lazım, bence oyun dünyasının en sevimli tilkilerinden birisi olmaya aday, mini minnacık bir kahramanımız var. Kendisini uzunca bir süredir bekliyorduk, ertelene ertelene bugünlere vardı; en sonunda dün itibariyle de çıkışını yaptı. İşin güzel yanıysa, çıkış günüyle birlikte Game Pass’e gelmesi oldu.

Hafızam beni yanıltmıyorsa, daha önce çıkış gününde Game Pass’e geleceği yönünde bir beklenti oluşmuş, bu yönde iddialar dile getirilmişti, fakat oyunun dağıtımcısı tarafından bu durum yalanlanmıştı. Ama dün akşam gördük ki, durum kendilerinin söylediği gibi değilmiş, çıkış gününde Game Pass’e eklenen oyunlardan birisi olmuş kendisi.

Bu, pek çok oyuncuyu sevindirdiği gibi beni de sevindiren bir gelişme oldu elbette. Sevincimin tek kaynağı oyunu ek bir masrafa katlanmadan oynayabilmek değil, tabii ki oyun severler için işin en cazip tarafı bu, ama ben aynı zamanda böyle iş birliklerini bu tarz oyunların daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için bir imkân olarak görüyorum.

Umuyorum, başarılı bir oyun olmuştur, beklediğimize değer, yapımcısını da sevindiren bir performans sergiler.  İnceleme puanları bu yönde umut veriyor, bakalım oyun severlerden de aynı derecede olumlu geri dönüşler alabilecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum