Türk Yapımı Macera Oyunu Beat The Game Çıktı!

Karate Kamil'in devamını görmemiz de yakındır herhalde

Duyurulduğu zamandan beri merakla ve sabırsızlıkla beklediğim bir oyundu Beat the Game ve bekleyiş nihayet sona erdi. 2000'li yılların meşhur çizgi dizisi Karate Kamil'in çizeri Cemre Özkurt EA, Telltale Games ve Blizzard'da geçirdiği zamanın ardından Worm Animation isminde kendi stüdyosunu kurmuş ve yolumuzu müzik yaparak bulacağımız bir macera oyunu olan Beat the Game'in müjdesini vermişti. Sizin de ilk anda dikkatinizi çekeceği üzere oyunun özellikle de grafikleri çok çok iyi görünüyor ve oyunun incelemeleri de şimdilik gayet başarılı gidiyor.

Oyunda Mıstık ismindeki karakterimizle gezegende dolaşıyor ve bulduğumuz ilginç sesleri kaydediyoruz. Topladığımız sesler ve müzik parçalarıyla yeni müzikler yaratarak ilerlediğimiz oyunda bütün ses parçalarını topladıktan sonra da canlı bir DJ performansı sergiliyoruz.

Worm Animation'ın oyunla ilgili şöyle bir iddiası vardı: "amacımızın hiçbir şeyi öldürmeden de eğlenceli oyunlar yapılabileceğini kanıtlamak". Point & click macera türündeki Beat the Game de tam olarak bunu sunuyor işte. Macera ve müzik yapımını birleştiren ilk ve tek oyun olan Beat the Game'in müzik ve sesleri elektronik müziğin ünlü isimlerinden Marc Houle imzasını taşıyor.

Şimdilik oyunla ilgili tek eleştiri birazcık kısa sürüyor olması olsa da Türk yapımları adına oldukça önemli bir proje Beat the Game. Üstelik çıkış haftası boyunca, yani 14 Eylül'e kadar %30 indirimli olarak 15 lira yerine yalnızca 10,50 liraya satılıyor. Desteği sonuna kadar hak eden bu oyunu kaçırmamanızı öneriyorum kendi adıma. Oyunun daha çıkmadan önce bile çeşitli festivallerde en iyi ses ödülüne aday gösterildiğini ve Intel Mix Media Exhange'de de En İyi Sanat Ödülünü kaptığını hatırlatayım.

Bu güzel oyun için tebrikler Worm Animation.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum