Türk Yapımı Soldiers of the Universe Erken Erişime Açıldı

Türk bağımsız oyun stüdyosu Rocwise Entertainment ilk oyunu ile görücüye çıktı

Sayıları giderek artan Türk yapımı oyunlara dün itibari ile bir yenisi daha eklendi. Soldiers of the Universe!

İstanbul merkezli bağımsız oyun stüdyosu Rocwise Entertainment'ın ilk oyunu olan Soldiers of the Universe, bölümleri Türkiye ve Suriye'de geçen hikaye odaklı bir FPS oyun.

Akıncı Beyleri isimli özel bir birliğin üyesi olan Hakan'ı kontrol edeceğimiz oyunda bir gurup Türk askerinin Orta Doğu'daki teröristlerle mücadelesine tanık olacağız. Hatta hikayenin özeti tam olarak şu şekilde:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin özellikle gizli askeri konularda görev yapan Akıncı Beyleri bulunmaktadır. Kahramanımız Hakan, Akıncı Beyleri’nden biri olan babası Selim Kahraman’ın yerine "Toyga"lık görevini temsilen Beyler’e katılır. Babasının intikamını almak ve devletinin düşmanlarına karşı savaşmak üzere askeri operasyonları yönetecektir. Yıllarca askeri ve çeşitli bilim dallarında eğitim alan Hakan, babasının şehit edilmesi ile yanındaki üç kahramanla birlikte teröristlere karşı amansız bir mücadeleye girecektir. Barbaros ve diğer Akıncı Beyleri ile tanışmasının ardından hayatı oldukça değişecek olan Hakan, gerçek vatanseverliğin ne demek olduğuna ve devletin istikbali için mücadele etmenin anlamına şahit olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Askeriyesi ve Akıncı Beyleri tarafından gelen istihbaratlar ile kahramanlarımız Güneydoğu Anadolu, Kuzey Suriye ve İstanbul’da çeşitli terör örgütlerine karşı operasyonlar yapacaktır."

Cizre (Şırnak/Türkiye), Nusaybin (Mardin/Türkiye), Cerablus (Halep/Suriye), El-bab (Halep/Suriye) ve Sultanahmet'te (İstanbul/Türkiye) operasyonlara çıkacağımız Soldiers of the Universe şimdilik sadece tek kişilik oyun modunu içeriyor. Fakat geliştirici ekibin Steam üzerinden yaptığı açıklamaya göre oyuna daha sonra co-op modu da eklenecek.

20 TL'lik uygun bir fiyatla erken erişime açılan oyunu 21 Eylül'e kadar %25 indirimle 15 TL'ye satın alabilirsiniz. Bu arada tahmin edebileceğiniz gibi oyun altyazıdan seslendirmeye kadar tamemen Türkçe.

Not: Oyunun fiyatı uygun olduğu için kardeşim, çocuğum oyalansın diye düşünebilirsiniz. Eğer böyle düşünürseniz önce kendiniz oynayıp bir bakın derim. Sonuçta bu bir savaş oyunu ve minik Oyungezerleri kollamak boynumuzun borcu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum