Türkiye'de Bugüne Kadar Yapılmış En Büyük Oyun Konferansı 5 Eylül'de Başlıyor

Mobidictum Business Conference

Türkiye'de ve MENA bölgesinde bugüne kadar yapılmış en büyük oyun sektörü konferansı Mobidictum Business Conference 5-6 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Konferansa dünyanın dört bir yanından oyun stüdyoları, yayıncı firmalar, servis sağlayıcıları, bağımsız oyun geliştiricileri, sektör uzmanları ve çok daha fazlası katılacak. Mobidictum'dan yapılan açıklamaya göre daha şimdiden konferansa 400'den fazla marka, 1000'den fazla katılımcı, 60'dan fazla konuşmacı ve 40'tan fazla oyun gösterimi kayıt olmuş durumda ve bu sayılar da her geçen gün artmaya devam ediyor.

Etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak isimlerin listesine şuradan ulaşabilirsiniz.

Konferansın baş sponsorluğunu Liftoff üstlenirken, Amazon Web Services, Facebook Gaming, Alictus, Kwalee gibi dev isimlerin de elmas sponsorlar arasında olduğunu görüyoruz.

Etkinliğe katılmak için bilet zorunluluğu mevcut. Ziyaretçi biletlerinin fiyatı 19€ ve bu biletle fuar alanına giriş yaparak oturumlara katılabiliyorsunuz. Bilet fiyatları 19€ ile 199€ (profesyoneller için) arasında değişirken giriş seviyesinin üzerindeki biletlerde hediye paketleri, öğle yemeği, toplantılar ve partiler gibi cazip imkanlar da katılımcıları bekliyor. Biletinizi events.mobidictum.biz üzerinden satın alabilirsiniz

Mobidictum Business Conference'a katılmak isteyen öğrenciler ise ücretsiz bilet imkanından faydalanabiliyorlar.

Peki MBC katılımcılara neler sunuyor? PC, Mobil, Konsol, AR-VR, Blockchain, Web3 ve oyunlarla ilgili daha bir çok konunun ele alınacağı etkinlik boyunca sektör uzmanlarının görüşlerini öğrenebilecek, geliştirdiğiniz oyunlarınızı tanıtma fırsatı bulabilecek, yeni yeteneklerle tanışabilecek ve hatta yeni yatırım fırsatları yakalayabileceksiniz. Etkinlik sayesinde ağınızı ve işinizi geliştirme şansına erişebilir, yeni ortaklık fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Mobidictum Business Conference hakkında daha detaylı bilgiyi etkinliğin resmi web sayfasından almanız mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum