Twin Mirror’ın Ön Siparişe Açıldığı Yeni Bir Fragmanla Duyuruldu

Dontnod'un yeni oyunu nasıl olacak bakalım

Dontnod Entertainment’ın sıradaki oyunu Twin Mirror, önümüzdeki ayın başında çıkışını gerçekleştirecek. Bandai Namco, yayınladığı yeni fragmanla oyunun mevcut nesil için ön siparişe açıldığını da ilan etmiş oldu:

Psikolojik gerilim türündeki Twin Mirror’da, kahramanımız Sam Higgs, yakın arkadaşının cenaze töreni için kasabasına dönüyor, bir sabah otel odasında kıyafetleri kan içerisinde uyanıyor, bir gece öncesinde nerede olduğunu, ne yaptığını hatırlamıyor, dolayısıyla adını temize çıkarmak için bir mücadeleye girişiyor. Hikâye artık ezberlediğimiz tarzdan bir hikaye. Oynanış için de Dontnod Entertainment’ın önceki oyunları (mesela Life is Strange ve Tell Me Why) referans olarak alınabilir. Ama Twin Mirror, kahramanımızın özel yetenekleriyle kendince ufak değişiklikler de yapmaya çalışacak.

Twin Mirror'ın başarılı olup olmayacağını 1 Aralık’ta hep beraber göreceğiz. Fragmanın sonunda da görüldüğü üzere oyun ön siparişe açıldı. Epic Store’da 109 TL, Microsoft Store’da Xbox versiyonu 219 TL etiketiyle karşımıza çıkıyor. PS Store’da ise henüz güncelleme yapılmamış, bugün içerisinde orada da satışa sunulmasını bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum