Ubisoft, Assassin's Creed Mirage’ın 20 ila 30 Saat Süreceğini Söylüyor

İlk Assassin's Creed oyunlarına yakın bir süre...

Ubisoft, Assassin's Creed Mirage’ı duyurduğu günden beri, bu oyunun serinin ilk oyunlarına benzer bir yapıda olduğunun, serinin son oyunları kadar büyük bir oyun olmayacağının altını çiziyor.
Geçtiğimiz ay da oyunun haritasının AC Revelations veya AC Unity’deki gibi olacağını açıklamışlardı. Oyun süresi için de benzer bir tablonun geçerli olması bekleniyordu -ki bunu teyit eden bir açıklama geldi diyebiliriz.

Fransız YouTube yayıncısı Julien Chieze, AC Mirage ile ilgili bilgilere yer verdiği bir video paylaştı:

Chieze; Ubisoft’tan Fabian Salomon ile yaptığı görüşmeye yer veriyor bu videoda. Bu röportajda verilen bilgilerden birisi de oyunun süresiyle ilgili. Buna göre; AC Mirage ortalama olarak 20 ila 30 saat kadar sürecek.

Salomon, “En son oynanış verilerimize göre; AC Mirage ortalama 20-23 saat sürüyor. Oyundaki her bir detayı görmek ve her şeyi tamamlamak ise, 25-30 saat kadar bir süre alıyor” diyor. Bu, önceki tahminleri destekler nitelikte bir bilgi.

Oyunun son üçlemeye göre kısa sürecek olması benim için kesinlikle bir sorun değil. Aksine, bir süredir özlediğimiz odaklanmış bir Assassin's Creed deneyimini bizlere sunabileceğini düşünüyorum. Assassin's Creed Mirage; 12 Ekim’de oyun severlerle buluşacak. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
ocelot1789
1 Ağustos 2023 09:30

Muhtemelen daha eşsiz sahneler ve olaylara şahit olacağız. Misal son üçleme çok iyi oyunlar ama hiçbir akılda kalıcı çarpıcı sahne hatırlamıyorum. Açık dünya oyunlarının çoğunun böyle bir problemi var: Çizgisel hikayeler kadar çarpıcı olamama sorunu. Bunu en iyi yıkan RDR2 oldu bir de Cyberpunk denedi ama o da malum. Böyle efsaneleşen sahnelerin çoğu daha çizgisel oyunlardan geliyor.

Parolamı Unuttum