Ubisoft Epic Store’la Olan Partnerliğini Uzattı

Bu yeni oyunların da Steam'e gelmemesi demek

Epic Store’dan haber üstüne haber gelmeye devam ediyor Oyungezerler. Bu seferki haber yeni bir anlaşma üzerine değil, var olan anlaşmanın devam edecek olması hakkında, başrolde de Ubisoft yer alıyor.

Hatırlayacağınız üzere Ubisoft Epic Games ile bir anlaşmaya varmıştı ve The Division 2’yi bir sene boyunca Steam’e çıkarmama kararı almıştı. Ubisoft’un “Steam’siz nasıl olacak” deneyi olumlu sonuçlanmış olacak ki bugün Epic Games anlaşma süresinin uzatıldığını açıkladı. Anlaşmaya göre Ubisoft birkaç oyunu daha başlangıçta Steam’e çıkarmayacak. Hangi oyunlar olduğuyla ilgili herhangi bir açıklama ise şimdilik yapılmadı, ancak Ubisoft yakın zamanda bu oyunları söyleyecek.

> The Outer Worlds, The Sinking City ve Control, Epic Store’a Özel Oldu

Epic’in açıklamasında ayrıca Ubisoft’un daha önce çıkan oyunlarından bazılarının da Epic Store’un ücretsiz oyunlar programı içerisinde yer alacağı belirtilmiş. Epic Store bu hamlelerle giderek güçleşen exclusive oyun haznesinin yanı sıra ücretsiz oyunlarla da Epic’ten uzak durmaya çalışan oyuncuları bile cezbedebilecek hale geldi diyebilir miyiz, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum