Ubisoft Herkese Açık, Ödüllü Brawlhalla Turnuvasını Duyurdu

20,000€ ödül havuzu

Ubisoft, Brawlhalla için Great Brawl turnuvasını duyurdu.

Great Brawl PC'de 1'e 1 şeklinde bir turnuva olacak ve 1 Kasım 2019 tarihinde, Paris Games Week’te gerçekleşecek. Oyuncular çevrimiçi veya çevrimdışı olarak finale kalmak için birçok fırsata sahip olacaklar. Ortada 20,000€ değerine ödül havuzu ve Kasım ayında DreamHack Atlanta’da gerçekleşecek olan Brawlhalla Dünya Şampiyonasına bir seyahat olduğu düşünülürse Brawlhalla oynayanlar için ortada güzel bir fırsat var demektir.

Çevrimiçi elemeler PC, Xbox One ve Nintendo Switch'te 6 ve 13 Ekim tarihlerinde, CEST saatiyle 15:00, Türkiye saatiyle 16:00'da EU Bölge Sunucularında gerçekleşecek*

Havuzlu çift elemeli kümelerde dövüşülecek (detaylı kurallar burada). Katılanlardan en iyi 6 kişi Paris Games Week finaline erişmeye hak kazanacak ve tüm seyahat masrafları karşılanacak. Elemelere şimdiden başvurabilirsiniz.

Elbette turnuvanın şöyle katılım kuralları da var:

- 12 yaşından küçük çocuklar Great Brawl’a katılamazlar.
- 13 ila 15 yaş arasındakiler için bu yetki belgesinin yasal temsilcileri tarafından doldurulması gerekir. Bu belge artı başvuran çocuk ve yasal temsilcilerinin kimlik belgelerinin kopyaları [email protected] adresine gönderilecek.

Çevrimdışı eleme ise 1 Kasım sabahı doğrudan Ubisoft standında Paris Games Week'te yapılacak. Açık elemeye kayıt, ilk gelene ilk hizmet esasına göre doğrudan stantta olacak ve en iyi 4 oyuncu finale katılmaya hak kazanacakt.

Great Brawl’ın finali 1 Kasım saat 13:00’da olacak ve Brawlhalla Resmi Twitch Kanalı üzerinden yayınlanacak.

Finalistler 20,000€ ödül havuzunun bir kısmı için karşılaşacak ve şampiyon olan kişi 15 Kasım DreamHack Atlanta’da gerçekleşecek olan Brawlhalla Dünya Şampiyonası’na ulaşım ve konaklama kazanacak. Ayrıca, tüm katılımcıların, Brawlhalla Güç Sıralamasında puanları artacakt.

* Birleşik Krallık, İsveç,Norveç, Ukrayna, Fas, Malta, Finlandiya, İtalya, Slovakya, Austurya, Belçika, Çekya, Danimarka, Estonya, Almanya, Macaristan,Yunanistan, İrlanda, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovenya, İspanya, Hırvatistan, Gürcistan, Türkiye, Kazakistan, Güney Afrika, Letonya, Fransa,Arnavutluk, Suudi Arabistan, İsrail, Bulgaristan, Sırbistan,Azerbeycan, İsviçre, İzlanda, Litvanya, Makedonya, Hindistan, Katar, Güney Georgia ve Güney Sandwich Adaları, Afganistan, Gana, Tunus, Ermenistan

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum