Ubisoft Hyper Scape Benzeri Bir Oyun Üzerinde Daha Çalışıyor

Bu seferki ismimiz Pathfinder

Ubisoft bu yılın başlarında battle royale türündeki oyunu Hyper Scape'i sonlandırma kararı almıştı. Kısa süre içinde oyuncu kitlesinin ciddi bir kısmını kaybeden oyun toparlanamamıştı, Ubisoft da oyunun aşırı zor ve biraz da sıkıcı olduğunu kabul etmişti.

Exputer'in haberine göre Ubisoft şimdi de yine Hyper Scape'i andıran yeni bir üçüncü şahıs nişancı oyunu üzerinde çalışıyor. Site kaynaklarının teyit ettiği bilgiye göre oyunun ismi (veya kod ismi) Pathfinder.

Oyunun grafik tasarımı Hyper Scape'i çağrıştırıyor. Oyunda dört oyuncudan oluşan takımlar haritaya bırakılacak ve haritanın merkezine ulaşıp oradaki yapay zeka kontrolündeki boss'u indirmeye çalışacaklar. Oyuncular bir dış, bir iç olmak üzere iki duvardan geçmek zorunda olacaklar, bu duvarlardaki hangi geçitlerin açılabilir veya geçilebilir olduğu her oyunda değişecek.

Oyunda haritanın merkezine yaklaştıkça yapay zeka düşmanlarının zorluğu da artacak. Oyun PvPvE olduğu için haritada muhtemelen başka takımlarla da mücadele edilecek.

Pathfinder'daki karakterlere Kahramanlar denmiş, bunların hepsi de kendine has yeteneklere sahip olacak.

Ubisoft'un Hyper Scape'in başarısızlığından sonra formülü daha ilgi çekici hale getirip bir kez daha farklı bir fikri deneyecek olması güzel, ama bu sefer başarıya ulaşabilirler mi, orası soru işareti. En azından ismi kolay yazılan bir oyun seçmişler, Hyper Space ile Hyper Scape birbirine sıkça karıştırılıyordu :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum