B.J.'in bitmek bilmeyen Nazi öldürme macerası.
Devamını okuFilm, çizgi roman ve kitap oyunlarının yükselişte olduğu şu zamanlarda önemli bir duyuru daha yapıldı.
James Cameron’ın 2009 yapımı filmi Avatar için Ubisoft tarafından yapılan başarısız bir oyun görmüştük. Yıllar sonra Ubisoft yeni bir oyun için kolları sıvadı.
Video aracılığıyla gelen duyuruya göre Ubisoft, filmin arkasındaki isimler Lightstorm Entertainment ve Fox Interactive ile birlikte çalışarak yeni bir Avatar oyunu yapıyor. Oyunu üstlenen stüdyo ise Massive Entertainment olarak açıklandı. Bu stüdyo en son The Division'ı ortaya çıkarmıştı.
The Division’da da kullanılan Snowdrop motoruyla geliştirilecek olan Avatar oyununun yüksek kalitede bir yapım olacağı belirtilenler arasında. PC ve konsollar için geliştirildiği söylenen oyunun çıkış tarihi bilinmiyor. Eğer geliştirilme aşamasının önemli bir kısmı geride bırakıldıysa oyun 2018’de, Avatar 2 ile yakın tarihlerde çıkabilir.
















