Ubisoft Massive'in Star Wars Oyunu 2025'ten Önce Çıkmayacakmış

Beklenen Ubisoft etkinliğinde yer almayacak

Tom Henderson düzenli olarak oyun sektörünün içinden bilgiler paylaşıyor bildiğiniz gibi. Daha birkaç gün önce Ubisoft'un yeni Prince of Persia oyunu hakkında konuşmuştu örneğin, 2.5D olacak bu oyunun Ori'den ilham aldığını söylemişti.

Henderson Ubisoft’un yaklaşık 20 oyun hakkında detaylar ve çıkış tarihleri paylaşacağı bir etkinlik planladığını ve bu etkinlikte Skull & Bones, Beyond Good and Evil 2, Avatar: Frontiers of Pandora ve Splinter Cell Remake'e ek olarak The Crew 3 (Project Orlando), Immortals Fenyx Rising’in devam oyunu, Assassin's Creed Rift gibi henüz duyurulmamış oyunların da yer alacağını söylemişti.

Bu açıklamanın ardından Henderson, Ubisoft Massive tarafından geliştirilmekte olan Star Wars oyununa da değindi. Söz konusu etkinlikte bu oyunu görmeyeceğiz, çünkü yeni Star Wars oyunu 2025'ten önce çıkmayacak.

"Ubisoft'un Star Wars oyunlarını listeye eklemedim çünkü bu oyun çıkış tarihi en uzak olan oyun, en erken tarih olarak 2025 diyebilirim" diyor Henderson.

Ubisoft Massive'in geliştirmekte olduğu Star Wars oyunu hakkında bildiklerimiz henüz çok kısıtlı. Bilinen tek şey orijinal bir hikayeye sahip olacağı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum