Ubisoft, Rainbow Six Siege'deki Bug'ları Bildiren Oyuncuları Ödüllendirecek

Açık açık rüşvet teklifi

Ubisoft, Rainbow Six Siege'in içerisindeki bug'ları bildiren oyunculara ödül verecek. Şimdilerde test sunucusuna giriş yapmış olan Bug Hunter Program adlı sistem, oyuncuların kozmetik ürün kazanmasına olanak sağlayacak. 

Ubisoft'un yayınladığı blog gönderisinde şu ifadeler bulunuyor: "Tüm gönderiler İngilizce olmak zorunda. Düzgün şekilde anlatılmalı ve görseller ile desteklenmeli. Görsel, bir ekran görüntüsü ya da video olabilir. Bug'ı keşfedecek ilk oyuncu ödül almaya hak kazanacak."

Firma bug bildiren oyunculara ödül olarak da çok özel bir kozmetik hazırlamış. Oyunun ilk dönemlerinde ortaya çıkan meşhur "raptor leg" bug'ını minik Frost figürü ile birleştiren Ubi, şuradan görebileceğiniz charm'ı hediye olarak verecek. Ubisoft, hediye yelpazesini de zaman içerisinde genişletecek.

Yapımcı oyunculardan detaylı bir bug reporu istediğinin altını çiziyor. Oyuncular buldukları bug'ları R6Fix üzerinden rapor edebilecek. Firma sadece geçen sene bu sistem üzerinden 7000'den fazla rapor geldiğini belirtiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum