Rainbow Six Siege'e Yeni Sezonda Eklenecek Operatör Sayısı Neden Azaldı?

Arkasındaki neden açığa çıktı

Rainbow Six Siege beşinci yılına merhaba demeye hazırlanıyor. Her zaman olduğu gibi yine oyunun yeni sezonu ile ilgili sızıntılar ortaya çıkmış durumda. Fakat bu sızıntılardan birinin yeni sezonda gelecek yeni operatör sayısının düştüğüne işaret ediyor olması, R6 topluluğunun karışmasına sebep olmuştu.

Konu hakkında açıklama yapma ihtiyacı hisseden yapımcılar, bu kararın arkasındaki nedeni detaylandırdı. Oyunun yönetmeni Leroy Athanassoff: "Kaynaklarımızı yeni içerikler ve her maçı ve oyuncuyu etkileyecek sistemler üzerinde kullanmayı tercih ediyoruz. Year 5 Pass, bu kararımızı yansıtarak tüm oyunculara fayda sağlayacak içeriklerle gelecek. Bu sayede herkes bedava etkinliklerden, rework görecek operatörlerden ve temel oynanış mekaniklerinden faydalanabilecek."

Athanassoff'un Reddit üzerinde yaptığı bu açıklama Year 5 Pass hakkında çıkan iddiaları da doğrular nitelikte. Öte yandan Ubisoft'un bahsettiği bedava etkinlikler ve rework görecek operatörleri, yakın zamanda düzenlenecek Six Invitational turnuvasında öğrenme fırsatı bulanacağız. Bununla beraber aynı etkinlikte oyunun geleceği hakkında da önemli açıklamalar yapılacak.

Yapımcı ekibin bir süredir Rainbow Six Siege'in değişimi üzerinde çalıştığını da biliyoruz. Şimdilik kafalardaki soru işaretleri ortadan kalkmamış olsa da 16 Şubat'ta gerçekleşecek uluslararası Six Invitational turnuvasında oyunun hem beşinci, hem de altıncı yılı hakkında önemli bilgiler ile karşılaşacağız.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum