Ubisoft Şimdi De 'Assassin's Creed: Valhalla En Büyük AC Oyunu Olacak' Diyor

Bir karar verin

Assassin's Creed: Valhalla duyurulduğu günden beri ilgiyle takip edilmeye devam ediyor ve Ubisoft cephesinden de sürekli olarak oyuna dair yeni açıklamalar, yeni bilgiler, yeni yorumlar geliyor. Ancak bu bilgilerin sayısı arttıkça sanki Ubisoft kendi kendiyle de çelişmeye başladı, bilmem siz ne düşünüyorsunuz...

Assassin's Creed Odyssey'in aldığı en büyük eleştirilerin başında oyun dünyasının çok fazla şeyle dolu olması gösteriliyordu ve Ubisoft da bu eleştiriyi dikkate aldığını söylemişti. Ubisoft'tan Malek Teffaha, bu eleştirilere cevap olarak "Valhalla serinin en uzun veya en büyük oyunu olmayacak" cümlesini kullanmış, daha rafine bir oyun deneyimi sunacaklarını müjdelemişti.

Ancak Ubisoft yapımcısı Julien Laferrière verdiği son röportajda Valhalla'nın en büyük Assassin's Creed oyunu olacağını söyledi, oyunun Odyssey'den biraz daha büyük olduğunu belirtti. "Sadece tüm İngiltere'yi yaratmakla kalmadık, Norveç'in de önemli bir kısmını yarattık. Oyunda hakkında bir şey söyleyemeyeceğimdiğer gizli dünyalar da var ve bu da oyunun büyüklüğünü daha da arttırıyor." demiş Laferrière.

İşin ilginç kısmı, Malek Teffaha'nın haberin başında okuduğunuz o cevabı Twitter'dan silmiş olması. Elbette İnternet böyle şeyleri unutmuyor, eski haberlerde hala daha alıntı yapılmış halde duruyor sözleri.

Valhalla'nın en büyük Assassin's Creed oyunu olmasında elbette bir sakınca yok, yeter ki Ubisoft Origins ve Odyssey için gelen 'gereksiz şişirilmiş' eleştirilerini dikkate almış olsun.

YORUMLAR
waltran
20 Mayıs 2020 13:36

büyütün büyütün hatta çıkarmışken bütün ac oyunlarını birleştirip ac mmo yapın. boş boş saçma sapan işler, ubisofta pompa göndereceğim amazondan biraz daha şişirsinler böyle yetmez.

Parolamı Unuttum