Ubisoft'un Yeni Oyunu Skull and Bones'ta Senaryo Modu Olacağı Kesinleşti!

Henüz "buzdağının sadece tepsini" görmüşüz. Ubisoft öyle diyor.

 Ubisoft'un ilk defa E3 2017'de duyurduğu korsan temalı oyun Skull and Bones bazılarımızı gerçekten heyecanlandırmayı başardı. Fransız oyun firması Skull and Bones'u korsanlık temasını içeren en büyük oyun olarak tanıttı. İster tek başımıza, istersek co-op modunda arkadaşlarımızla baskınlar yapabileceğimiz söylendi.

Buna ek olarak oyunun tek kişilik modu da olacak denmişti, ancak senaryo modu konusunda hiçbir açıklama yapılmamıştı. Hatta tek kişilik modun sadece yapay zekaya karşı baskın yapmak üzerine olacağı yönünde dedikodular bile vardı. Ancak Ubisoft'tan gelen resmi açıklama ile içimize su serpildi. Skull and Bones'ta senaryo modu olacak. Ubi'den gelen açıklamada "Oyunumuz hikaye tabanlı bir senaryo modu da sunacak. Sadece çok oyunculu modu olmayacak. Bu senaryo modunda oyuncular ikonik karakterlerle ve efsanevi korsanlarla karşılaşacak. Çok yakında daha fazla detayı paylaşacağız." ifadeleri kullanıldı.

> Korsanlık Temalı Skull & Bones'un Detayları Belli Oluyor

Ubisoft yetkilisi, oyunun E3'te gösterilen demosunda ise sadece bir pvp modunu gösterdiklerinin altını çizdi. Yetkili kişi, "Skull & Bones için konuşmak gerekirse daha sadece buz dağının tepesini gördüğümüzü söyleyebiliriz." dedi. Skull and Bones'tan şu ana kadar sadece "Loot Hunt" isimli oyun modunu gördük ve açıkçası merak etmiyor da değiliz. Bununla birlikte oyun Ubisoft tarafından geliştirildiği için temkinli yaklaşmakta fayda var. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum