Skull & Bones'un Detayları Belli Oldu - Yeni Görseller Yayınlandı

Ahoy mate

Ubisoft E3 konferansının en önemli duyurularından birisi adını daha önce hiç duymadığımız Skull & Bones oldu. Microsoft konferansındaki Sea of Thieves'ten ardından yeni bir korsancılık oyunu ile karşılaşmayı beklemiyorduk, bizim adımıza güzel bir sürprizdi.

Ubisoft her zaman olduğu gibi E3 konferansı bittikten sonra tanıtım fragmanlarını gösterdiği oyunlar hakkında yeni bilgiler ve ekran görüntüleri yayınlıyor, biz de sizinle Skull & Bones ile ilgili öğrendiğimiz bilgileri paylaşmak istedik.

Ubisoft Singapore tarafından geliştirilen Skull & Bones açık dünyada geçecek ve çok oyunculu oynanacak bir korsancılık oyunu. Oyuncular kendi korsan kaptanlarını yaratabilecek ve Hint Okyanusu'na açılarak burada ticaret yapmaya çalışan gemileri yağmalayabilecekler. Oyunda ister tek başımıza, ister grup olarak hareket edebileceğiz (hatta istersek dost olarak yaklaştığımız kaptanlara ihanet edebileceğiz) ve denizlere korku salmaya çalışacağız. Başarıyla tamamladığımız yağmaların ardından hem servetimiz, hem de itibarımız artacak ve dünyadaki diğer oyuncular da tahtımıza göz dikmeye başlayacaklar.

Hatırlarsanız Assassin's Creed Black Flag'de de Ubisoft Singapore'un parmağı vardı ve o oyunda elde ettikleri deniz mekaniği tecrübesini daha da geliştirerek karşımıza yeni bir oyunla çıkmış gibi duruyorlar. Mesela oyunda gerçekçi bir rüzgar sistemi olacak, bu sayede rüzgarı arkamıza alarak denizde daha hızlı hareket edebilecek, hatta toplarımızın daha uzun mesafeyi vurmasını bile sağlayabileceğiz. Oyunun gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri sayesinde kendi gemi filomuzu kurabilecek ve bu gemileri de bolca modifiye edebileceğiz.

Oyunla ilgili en merak edilen şeylerden biri de tek kişilik bir hikayesinin olup olmayacağıydı. Ubisoft içinde hem PvE, hem de PvP modları bulunacak olan oyunun hikaye anlatımının oyuna yedirileceğini, ama bunun çok oyunculu deneyime dahil olan bir hikaye olacağını söylüyor. Tek başımıza oynarken de ikonik karakterler ve hafızamıza kazınacak korsanlarla karşılaşacakmışız. Bu bakımdan oyun klasik DVO'lara benzeyecek gibi, yani tek başımızayken de, çok oyunculu oynarken de aynı hikayeye şahit olacağız.

Oyunun yayınlanan fragmanında Kraken görmüştük, Ubisoft gerçekten de zamanında çoğu korsanın denizin karanlık suları altında yatan gizemli tehlikelerden korktuğunu, bu yaratıkların varlığına inandığını söylemiş. Skull & Bones oyuncularına da benzer duyguları yaşatmak istediklerini söylediğine göre oyunda karşımıza deniz canavarları da çıkacak demektir.

 

 

Skull & Bones 2018 sonbaharında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum