Ubisoft: "XDefiant Ölmüyor!"

20 senelik PC'im ile aramda geçen diyalog

Call of Duty serisine rakip olması planlanan XDefiant, son dönemlerde oyuncu topluluğunu kaybettiği iddiaları ile gündemde. Bu iddialara, XDefiant'ın geliştiricisi Ubisoft San Francisco'dan oldukça sert bir yanıt geldi. XDefiant'ın "günlerinin sayılı olduğu" iddiasını net bir dille yalanlayan stüdyo, gelecek planları hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde oyunun yol haritasını açıklayan Ubisoft San Francisco, aynı zamanda bu iddialara da şu şekilde yanıt verdi:

"Hayır, oyun ölmüyor. Netcode/Hitreg gibi konularda iyileştirme yapmamız gerektiğinin farkındayız. Elbette oyuna daha fazla içerik de ekleyeceğiz. Fakat hayır, oyunun durumu gayet iyi."

Topluluğun geri bildirimlerine yanıt verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini açıklayan geliştirici ekip, Ubisoft'un da oyunun arkasında durduğunu ifade ediyor. Öyle ki Ubisoft'un yönetim katı, XDefiant için daha fazla kaynak bile sağlamış.

Mayıs ayında tamamen ücretsiz şekilde piyasaya sürülen oyunun, Ubisoft hisselerinin sert düşüşünde payı olduğu konuşuluyordu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum