Ubisoft, Yeni Settlers'tan Haberleri Ocak Ayında Verecek

Sonunda Settlers'ı hatırladılar

Ubisoft bundan 3 sene önce, 2018 yılında tüm zamanların en sevilen gerçek zamanlı strateji, şehir kurma oyunlarından biri olan Settlers için yeni bir oyun geliştireceğini duyurmuştu. Ancak her ne kadar oyunun 2019 yılının sonbaharında çıkması bekleniyor olsa da Ubisoft oyunu 2020'ye ertelediği duyurmuştu.

Ancak 2020 yılında bir gelişme olmadı, yaz aylarına geldiğimizdeyse oyun yerine yeni bir erteleme haberi aldık. "Harika bir oyun yaratmak için doğru yoldayız ama sizlere olağanüstü bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Birinci önceliğimiz kalite olduğundan, bu işi doğru yapmak için acele etmemek istiyoruz" diyen Ubisoft, herhangi bir tarih vermekten kaçınarak oyunu belirsiz bir zamana ötelemişti.

Herhalde artık yolun sonlarına yaklaşmış olacağız ki yeni tweet bir kez daha Settlers ismini hatırlattı. "The Settlers geri döndü! Daha fazla haber için 2022 Ocak ayını bekleyin!" diyor Ubisoft.

Ubisoft, oyuncuların "oynama şansı elde etmek için" The Settlers web sayfasından kayıt olabileceklerini de söylüyor. Herhalde yakın bir zamanda betası başlayacaktır ve bunun için de kayıt olanlar arasından seçim yapacaklardır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum