Ubisoft, Yeni Tom Clancy Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir

İpuçları tek bir şeye işaret ediyor

Ubisoft'un oyunlarının içerisine ipuçları gizlemeyi sevdiğini biliyoruz. Geçtiğimiz saatlerde Rainbow Six Siege oyuncularının bu ipuçları ile yeni sezonları çözebildiğini anlatmıştım. Tom Clancy'nin yeni oyununa dair ipucu ise Ghost Recon Wildlands'den geldi.

Oyuncular uzun süredir oyun içerisinde "Skell Technology" ismi ile karşılaşıyor. Bazı görevlerde direkt olarak etkili olan bu isimin arkasında daha büyük bir hikaye var gibi görünüyor.

Bazı cevval oyuncular Skell Technology'nin kendisine ait bir internet sitesi olduğunu fark etmiş. Aynı ipuçlarını takip eden oyuncular siteye giriş için gerekli olan kullanıcı adı (asantos) ve şifreyi (10068) bulmayı başarmış. Sitenin içerisinde aşağıdan izleyebileceğiniz liste dışı Youtube videoları bulunuyor. Bu videolar son teknoloji askeri lojistik drone'larına işaret ediyor.

Videonun içerisinde Skell Technology'nin CEO'su Jack Skell'de bulunuyor. Skell otonom makineler hakkında "insanoğlunun limitlerini aşmasına yardımcı olacak" ifadelerini de kullanıyor.

Youtube üzerinde pek çok detaylı teori videosu bulabilmeniz mümkün. Çoğu kişi Rainbow Six Siege ve Ghost Recon Wildlands'de bulunan bu ipuçlarının yeni Splinter Cell oyununa işaret ettiği görüşünde. Hatırlarsanız Sam Fisher'ı Ghost Recon Wildlands'te bir cameo'da görmüştük.

Bununla birlikte The Division'ın geri döneceğini de hatırlatalım. Belki de bu ipuçları Division'ın yeni oyununa işaret ediyor olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum