Ubisoft’tan Beklenen Assassin's Creed Valhalla Duyurusu Geldi

Vikingler sahneye çıksınlar bakalım

Uzun süredir çeşit çeşit sızıntı haberine, iddialara konu olan yeni Assassin's Creed oyunu için dün 8 saatlik bir yayın yapılmış, Kode ‘BossLogic’ Abdo tarafından çizilen görsel ile yeni oyunun adının Valhalla olduğu resmi olarak ilan edilmişti. Oyunun duyurusu ise bugüne bırakılmıştı. Sonunda beklenen duyuruya kavuştuk.

Öncelikle tanıtım fragmanını paylaşmış olayım, detayları sonrasında aktarırız nasıl olsa:

Beklendiği üzere sıradaki AC oyunu Viking temalı oldu. Yine beklediğimiz üzere İngiltere topraklarına sefer düzenlendiğini görüyoruz fragmanda. Fragmanın sonunda meşhur bıçaklar sahneye çıkıyor.

Valhalla’nın; yılın son aylarında Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4, PC ve Stadia için çıkacağı da açıklanmış durumda.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
1 Mayıs 2020 21:53

Siteden devamlı nokta nokta konudan cevap geldi diye bildirimler geliyor fakat hiçbir cevap belirtisi yok konularda.Umarım yakın zamanda bunun gibi sorunları çözersiniz.

Ghost AssassiN
30 Nisan 2020 18:59

Daha 1 hafta önce For Honor'ın hikayesini denedim acaba sarar mı diye.Zaten 5-6 saatlikmiş hemen bitiririm diye düşündüm ama yok, hikaye modu çok boştu.Evet atmosfer ve oynanış iyiydi ama hikaye yok denecek kadar sıkıcıydı.Oynanış da bir yerden sonra sıradanlaşıp sadece zorlaşmasıyla değişim geçiriyordu.İnşallah aradığımız Viking atmosferini ve temasını bu oyunda göreceğiz.Son iki oyun kadar güzel olacağını düşünüyorum.Bir de TR alt yazı ile gelirse tadından yenmez!

Parolamı Unuttum