Ubisoft’un Black Friday Kampanyasında Splinter Cell Bedava

İndirimler de gayet iyi

Ubisoft Store’da Black Friday Kampanyası, yanında bir de ücretsiz oyunla geldi; ilk Splinter Cell oyunu bedava.

Splinter Cell serisinin ne kadar önemli ve sevilen bir seri olduğu ortada. Yıllar boyunca Metal Gear Solid serisiyle rekabet içerisindeydi, bu rekabet bizleri güzel oyunlarla buluşturdu. Lakin, uzunca bir süredir kış uykusunda olan serilerden birisi Splinter Cell. Ubisoft, en sonunda seriyi hatırladı, bir yeniden yapımla da olsa geri dönmeye karar verdi. Bundan sonra herhalde yeni bir oyun da gelecektir. Hazır Black Friday Kampanyası başlıyorken, serinin ilk oyununu da ücretsiz olarak verelim demişler.

Öte yandan Ubisoft’un Black Friday kampanyasından da bahsetmek lazım, gayet güzel indirimler var. Üstelik bazı oyunlar için sepette TGIBF koduyla ekstra %20 indirimden de faydalanabiliyorsunuz, yalnız kod tek kullanımlık, dolayısıyla gözünüze kestirdiğiniz oyunlardan bir paket yapıp kullanmakta fayda var :)

İndirimdeki oyunlardan da birkaç tanesini paylaşmış olalım. Far Cry 6 ve Assassin’s Creed Valhalla’da güzel indirimler var örneğin, her iki oyunun da Standart versiyonları 88 TL’ye iniyor ve her iki oyun da yukarıda bahsettiğim indirim kodunun kullanılabildiği oyunlar, yani 71 TL’ye onlarca saat oynayabileceğiniz bir oyun alabilirsiniz. Ghost Recon Breakpoint’in standart versiyonu 67,25 TL, Ultimate Edition ise 134,75 TL, %20 ek indirimle 108 TL’ye satın almak mümkün.

Ubisoft’un Black Friday kampanyası 30 Kasım’a kadar devam ediyor. Genel olarak %70 ila %80 oranında indirimler var, hoşunuza gidecek oyunlar bulabilirsiniz, bir göz atın derim.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum